A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Miért egészséges az orgazmus? VIDEÓ

#aktivitás #endorfin #orgazmus #párkapcsolat
2018.02.01. Módosítva: 2018.02.02.

Köztudott, hogy a legnagyobb eufórikus érzést a szex hozza elő szervezetünkben. Mi történik, ha orgazmusunk van?

Hirdetés

Az rendszeres sportolás nagyon jó hatással van hormonjainkra. A megerőltető futás mellett az úszás, gyaloglás, a tenisz vagy egy kardio-edzés is hasonló eredményt hozhat.

Nézze meg videónkat: ezért egészséges az orgazmus!

Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube meztelenséget vagy szexualitást bemutató tartalommal kapcsolatos irányelveit.

A holtponton termelődő endorfin elmossa a fáradtságot, a teljesítmény fokozódik, a változás az agyban is érezhető, a hatás pedig az edzés után még órákig tart.

Fáj, csíp, görcsöl szex után: mi lehet a baj? Kattintson tovább!

Nagy adag endorfin-fröccs árasztja el egész testünket szeretkezés és orgazmus alkalmával. Összehasonlításként, kb. egy teljes órát kell futnunk ahhoz, hogy hasonló mértékű emelkedést érjünk el, ráadásul ezúton párkapcsolatunkat is ápolhatjuk, erősíthetjük!

forrás: Napidoktor

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.