A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Hát az ön EKG-ja milyen? Mérje meg otthon!

#hirtelen halál #Stroke #szívbetegségek
2017.11.06. Módosítva: 2017.11.07.

Promóció - Stroke, infarktus, hirtelen szívleállás: sokan már csak későn kapják meg ezt a diagnózist, holott egy időben elcsípett EKG még időben felhívja a figyelmet arra, hogy valami zűr van a szívünkkel. Gondolná, hogy ma már egy névjegykártya méretű mobil EKG is képes erre? Ráadásul egy perc alatt elvégzi a rizikóbecslést - a saját mobilunkon. A WIWE ezt tuda, nézze meg, mi is ez és hogyan kell használni!  (X)

Hirdetés

Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek több halálesetért felelősek, mint valamennyi egyéb betegség, baleset és halálok együttvéve. A stroke évi 50 ezer áldozatot követel, melyből 12 ezer halálos kimenetelű. A hirtelen szívhalálnak hazánkban évente 25000 ember esik áldozatul, ritmuszavarban a lakosság 3%-a érintett, viszont 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne rendszeres EKG szűréssel! Hirtelen szívmegállás miatt néhány hét leforgása alatt két kiváló sportoló hunyt el tragikusan – úgy éreztük, tennünk kell ez ellen!

Az egri Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai divíziója több hetes promóciós kampánnyal és kedvezményes árral csatlakozotta világméretű Stroke Világnapja rendezvénysorozathoz, melynek során többek között ingyenes készülékeket ajánl fel sportegyesületeknek. A téma aktualitását a közelmúlt tragikus hírei erősítik, melyek kiváló sportolók haláláról számolnak be, holott rendszeres EKG szűréssel 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne!

A Sanatmetal Kft. által kifejlesztett névjegykártya méretű mobil EKG, a WIWE, klinikai szintű EKG felvételt készít és stroke, illetve hirtelen szívmegállás rizikóbecslést végez egy perc alatt, bárhol, bármikor. A kiértékelő algoritmus pontossága 98,69%-os, a használatával kapcsolatos friss klinikai study igazolja, hogy a páciensek és élsportolók WIWE-val végzett vizsgálati módszere hatékony, helytelen orvosi döntés nem született!

A WIWE klinikai szintű EKG felvételt készít, a rizikóbecsléssel életeket menthet

Az október 19-én indultpromóciós kampány során a cég50 db WIWE készüléket ajánlottfel ingyenesen sportegyesületek számára, hogy elősegítsék a hirtelen szívmegállás megelőzését! Afelajánlott 50 készülékre lelkesen jelentkeztek az ország minden tájáról a csapatok, kisebb falvak és városok klubjaitól kezdve egészen a Magyar Birkózó Szövetségig, vagy a BVSC-ig. Az első WIWE tulajdonosaa ZF Eger Vízilabda bajnok csapata volt.

Kampányuk emellett nyereményjátékkal, edukációs cikkekkel és árkedvezménnyel segíti elő a prevenciót lakossági szinten. A WIWE a rizikóbecslés mellett támogataz egészséges életmód kialakításában is tippekkel, és lépésszámláló, kalóriaszámláló használatával. Automatikusan képez egészségnaplót a vizsgálati eredményeinkről, melyben követhetjük a tendenciákat, és melyet az egész család használhat, az eredmények pedig továbbküldhetők orvosi kiértékelésre.

Gyakran csupán öt percen múlik az élet -Olvasson tovább!

A WIWE-ot nem csak hazánkban, hanem külhonban is egyre többen használják: eddig 20 országban indult el a regisztrációja és forgalmazása, melyek közül kiemelkedő hír, hogy megkaptuk az ausztrál hatóság (TGA) engedélyét a forgalmazásra, és elindítottuk az előrendelések kiszállítását. Az év végére várjuk az USA engedélyét.

WIWE – "Ha tudunk róla, változtathatunk rajta!"

A WIWE honlapja

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.