Jelenlegi hely

Hirdetés
humicin, huminsav, magyar tőzeg, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés

Az emberi szövetek úgy túl vannak terhelve a feldolgozhatatlan nehézfémek miatt, mint a föld a nem lebomló műanyagoktól. Ezek az ártó és toxikus nehézfémek ott vannak a szervezetünkben: elég csak levegőt vennünk! Így szabadulhatunk meg ezektől a huminsav segítségével!

Rosa, robot, agyműtét, robot műtét

Agyműtét robottal: bízhatunk benne? A Parkinson-kór tüneteit enyhítő elektródákat ültettek be egy beteg agyába, a ROSA nevű csúcskategóriás idegsebészeti robot segítségével az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben. Korábban Magyarországon, de az egész kelet-közép-európai régióban sem került sor ehhez hasonló beavatkozásra, amely a Nemzeti Agykutatási Program újabb jelentős eredménye.

Nehéz a fogyás, pláne, ha egész nap bent ülünk a munkahelyen. De ki mondta, hogy lehetetlen? Próbáld ki, munkahelyi kilóapasztó tippjeinket!

omega-3, szívbetegség, szívprobléma, szívelégtelenség, keringési rendszer

Szervezetünknek szüksége van omega zsírsavakra, hogy testünk motorja, a szív, még sokáig tudja szolgálni a "gépezetet". Vajon mennyi omega-3-ra van szüksége az egészséges szervezetnek és mennyire egy szívbetegnek? Videónkból kiderül, hogy milyen hatással van szívünk működésére az omega-3 zsírsav. Figyeljen jól, mert van, amit sokan rosszul tudnak!

huminsav, humicin, magyar tőzeg, méregtelenítés, nehézfém kivezetés

Kevesen ismerik, pedig a huminsav rendkívüli segítség lehet az egészségünk megőrzésében. Pontosan mi a huminsav? Videónkból kiderül!

fogyókúra, humicin, huminsav, magyar tőzeg, természetes

Semmivel nem lehet egy csettintésre, gyorsan fogyni. A huminsav viszont segít, hogyha életviteli tanácsadónk javaslatait betartod: kiderül videónkból, mikor tud segíteni a huminsav!

humicin, huminsav, étrend-kiegészítő, ásványi anyag, pótlás

Bárkivel előfordulhat, hogy a sokfajta étrend-kiegésztő közül egyszerűen nem tud választani. Melyik az az étrend-kiegésző, amelyik a leghatékonyabban segíti az ásványi anyagok pótlását? Kiderül videónkból!

Videónkból kiderül, hogy milyen hatással van szívünk működésére az omega-3 zsírsav. Figyeljen jól, mert van, amit sokan rosszul tudnak az omega-3 zsírsavakról!