Jelenlegi hely

Hirdetés

290 nap múlva megkezdődik a harc a hamis gyógyszerek forgalomba kerülése ellen. Az Európai Bizottság új rendelete alapján gyógyszereink doboza is megváltozik: de hogyan? Kiderül!

Best of Budapest & Hungary díjat nyert hazánk vezető integrált magánegészségügyi vállalata. A Budapest Week Publishing által 25 éve alapított elismerést a nagyközönség számára meghirdetett nyílt, valamint egy szigorú szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó a szolgáltatói szektor legkiemelkedőbb szereplőinek. 

Másodperceken is múlhat egy emberélet, a mentők munkájának ezért minden lépése pontosan megtervezett koreográfia szerint történik. Kis odafigyeléssel azonban mi is komoly segítséget nyújthatunk, legyen szó akár a közlekedésről, akár a 104 vagy a 112 segélyhívó tárcsázásáról.

evgyogyszeresze_2018_palyazat

Itt az április és ahogy az elmúlt hét évben mindig, úgy idén is kiírták az Év Gyógyszerésze pályázatot. Jelölni bárki jelölhet, a díjakról azonban szakmai zsűri dönt. Részletek a cikkben.

Az egyetemes egészségügyi hozzáférés egy egyszerű elképzelés: azt jelenti, hogy minden ember hozzáfér minőségi egészségügyi szolgáltatásokhoz ott és akkor, amikor szüksége van rá, anélkül, hogy ez pénzügyi nehézségeket vonna maga után.

A kézfertőtlenítők túlzott használata visszafelé sülhet el, olyannyira, hogy akár a fertőzések terjedését is elősegíthetik! 

Megdöbbentő adatok az emberi testről: Mennyit gyalogolunk, hányszor ver a szívünk, mennyi időt töltünk a vécén? A BODY Kiállítás célja ehhez hasonló adatok megismertetése, a fantasztikus emberi test aprólékos bemutatása.

Változik az ivóvíz minőségére vonatkozó hazai szabályozás, egyre több növényvédő szert kell vizsgálni - köztük a hírhedt glifozátot is. A magyarországi vízműrendszerekben végzett mikroműanyag-vizsgálatok eredményeit nemrég publikálták - lássuk!

„Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató” elnevezéssel védjegyet alapított a transzparens, jogkövető és etikus magánegészségügyi szolgáltatók számára az iparág érdekvédelmi ernyőszervezete, a PRIMUS Egyesület. 

A magyarok negyede sosem próbálta még ki hazánk termálfüdőit: pedig hazánk területének 80%-a alatt található termál- illetve gyógyvíz. Miért nem használják a magyarok a termálvizeket?