A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

A családi nyaralás alapkelléke: ezt ne hagyja otthon (X)

#fertőtlenítő #horzsolás #leégés
2018.08.21. Módosítva: 2018.08.31.
Hirdetés

SZPONZORÁLT TARTALOMA felkészült anyuka mindent bepakolt, amire szükség volt: "Végre itt az augusztus! A férjemmel és a féléves kislányunkkal már nagyon vártuk az első közös balatoni nyaralásunkat."

Hirdetés

Fantasztikus szállást találtunk, az ételek ízletesek voltak, a szobánk gyönyörű és tiszta, ráadásul a hotel még bababarát is. Az időjárásra sem lehetett panaszunk, hiszen egész héten tikkasztó hőség volt. Első nap a férjemnek sikerült is leégnie, de egy percig sem estem kétségbe, hiszen az elsősegélyes pakkunkba raktam háromféle Bepanthen terméket is. Előkaptam a Bepanthen krémet, amely többek közöttnapégésre is kiváló, ráadásul azonnal beszívódik. Hatóanyaga a dexpantenol, amely a bőr sejtjeiben gyorsan B5-vitaminná (pantoténsavvá) alakul át. És, hogy ez miért fontos? A pantoténsav szerepet játszik a bőr felépítésében, és annak újraképződésében, így a leégett felületet is hamar regenerálta a készítmény.

Ha boldog a család, már nem lehet rossz a közös nyaralás!

Alig, hogy orvosoltam az egyik problémát jött a másik, a kisbabám popsiját a nagy melegben ugyanis kiütéses lett a pelenka alatt, így jöhetett a , amely elősegíti a kisbaba érzékeny bőrének regenerálódását.

És, hogy én se maradjak ki a "jóból", egyik nap sikerült lehorzsolnom a karomat a medence szélével. Rögtön elő is került a kis egészségügyi táskánkból aBepanthen Pluskrém.Hűsítő hatásának köszönhetően a fájdalmam enyhült, emellett az esetleges sebfertőzésektől sem kellett tartanom. Pár nap múlva pedig nyoma sem volt a sérülésemnek. A Bepanthennek hála, a nyaralás hátralevő részét már nyugodtan, minden gond élvezhettük a családdal!

A Bepanthen kenőcs, a Bepanthen krém és a Bepanthen Plus krém vény nélkül kapható gyógyszerek.

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft. 1123 Bp Alkotás utca 50.

L.HU.MKT.CC.15.08.2018.1711

Ismerje meg önmagát - nézze meg videónkat!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.