A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Ágyi poloskák csípték meg a csecsemőt a Heim Pál Gyermekkórházban

#ágyi poloska #gyermekkórház #viszketés
2018.08.30. Módosítva: 2018.08.30.
Hirdetés

Ágyi poloska bukkant fel a Heim Pál Gyermekkórházban. A kétségbeesett anyuka csípéseket talált háromhetes kigyermeke testén - majd a poloskáról is sikerült képet készítenie. Hogyan jutottak be a poloskák a kórház területére?

Hirdetés

Egy édesanya azt állítja, hogy ágyi poloskák csipkedték össze őt és három hetes gyermekét a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban. Az RTL Klub Híradójának nyilatkozó nő szerint nem ő az egyetlen, aki így járt, egy másik édesanya fotót is készített a poloskáról.

A kórház a Facebook oldalukon azt nyilatkozta, hogy az érintett kórteremben már nincsenek ágy poloskák, a többiben pedig megelőző fertőtlenítést végeztek. Feltételezik, hogy a poloskákat kívülről hozta be a sok látogató és beteg, a kórház nem fertőzött ágyi poloskáktól.

Így néz ki egy ágyi poloska.

Rengetegen helyen felütik a fejüket az ágyi poloskák

Az ágyi poloskák visszatértek Budapestre, egyre több belvárosi régi lakásban bukkannak fel a vérszívó paraziták, és nagyon nehéz tőlük szabadulni.

Itt el tudja olvasni, hogyan lehet felismerni a poloskákat, és hogyan lehet megszabadulni tőlük!- kattintson tovább!

Az ágyi poloska betegséget nem terjeszt, de csípése viszket és ég: éppen ezért irtásuk nem kötelező, viszont alvászavarokat tud okozni a poloska jelenléte.

forrás: 24.hu

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.