A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Női keblek és a tudomány? Melltartóviziten jártunk…

#divat #életmód #szépségápolás
2012.06.08. Módosítva: 2015.11.04.
Hirdetés

Minden lány, nő, asszony emlékszik még bizonyára, mikor anyukája az első melltartót adta a kezébe… Az évek során sem lett könnyebb senkinek a melltartóvásárlás.

Hirdetés

Lehet, hogy ezért is vágott bele a két korábbi Microsoft alkalmazott, hogy tudományos pontossággal egy számítógépes program algoritmusa számítsa ki, kinek milyen melltartó lesz a legjobb.

A Michelle Lam és Aarthi Ramamurthy által kidolgozott program egy kis kérdőíven alapul, ahol meg kell adni néhány jellemző adatot, és hogy a hölgy milyen (méretű) melltartót szeretne viselni.

Michelle Lam elmondta a New York Daily News újságírójának, hogy korábban előfordult már, hogy mintegy 20 (!) különböző melltartót próbált fel ahhoz, hogy végül egy pántnélküli megfelelő legyen... Ez borzasztó időpocsékolás...

Amikor Aarthi Ramamurthy-val találkoztak, beszélgetés közben merült fel, hogy valami okosabb megoldást kellene kitalálni erre a problémára. Az algoritmust úgy programozták le, hogy megnézték a nagy fehérneműgyártó világcégek oldalait, milyen adatok alapján minősítik a hölgyeket, milyen a kifogástalan alak, és milyen melltartókat mutattak be a cégek.

A kettejük által jegyzett True & Co. Cég programja szerint otthon online lehet "felpróbálni" a melltartókat, ingyen, és ez aztán igazán nem okoz kellemetlenséget a vevőnek...

Ha megtalálta az illető a számára legmegfelelőbb darabokat, hármat kiválaszt a listáról + 2 darabot még megküldenek számára...

"Csodás érzés volt! A melltartó olyan, mintha a második bőröm lenne, úgy érzém: tökéletesen rám szabták... ilyen még életemben nem volt soha."

A befektetők is nagyon bíznak az új programban, induláskor 2 millió USD-vel szálltak be a melltartó-bizniszbe...

http://www.whatsonchengdu.com/health396.html

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.