A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Őszintén az Egészségügyről Akciószervezet - május 12. Néhány fotóval.

#életmód
2015.05.13. Módosítva: 2015.11.04.
Hirdetés

Résztvevők az Őszintén az Egészségügyről Akciószervezet biztonságos betegellátásért és a bérek emeléséért szervezett tüntetésén néhány helyszínen.

Hirdetés

Egészségügyi dolgozók tüntetése - Őszintén az Egészségügyről Akciószervezet.

Résztvevők az Őszintén az Egészségügyről Akciószervezet biztonságos betegellátásért és a bérek emeléséért szervezett tüntetésén a budapesti Kossuth téren 2015. május 12-én.

Résztvevők az Őszintén az Egészségügyről Akciószervezet biztonságos betegellátásért és a bérek emeléséért szervezett tüntetésén a Lánchídon 2015. május 12-én.

Sándor Mária fekete ruhás nővér az Egészségügyről Akciószervezet biztonságos betegellátásért és a bérek emeléséért szervezett budapesti tüntetésén 2015. május 12-én. Sándor Mária a Péterfy Sándor utcai kórház ápolónője, aki a nővérek túlterheltsége és a ki nem fizetett túlórák miatt tiltakozásul fekete ruhát viselt munkahelyén.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.