Jelenlegi hely

Hüvelyfertőzés cikk lista

Gyakran elhangzó kérdés, vajon nőnek lenni könnyebb, avagy férfinak. A férfiaknak legalább nincs menstruációjuk – sóhajtják ilyenkor panaszosan azok a nők, akiknek sok bajuk akad a ciklusukkal, különösen a havi vérzést megelőző napokon.  

Itt az ősz, itt a náthaszezon, ami könnyen lehet a hüvelyi nyavalyák újabb korszakának nyitánya is. De miért is függhet össze a nátha és a hüvelyfolyás? Elmagyarázzuk!

Sokat hallani a hüvelyszárazságról, amiről nem árt tudni, hogy nem feltétlenül jelent „szárazságot”, hiszen legtöbbször a hüvely továbbra is nedvesnek tűnhet – csak éppen nem eléggé az. 

Világszerte egyre nagyobb problémát okoz a „szuperbaktériumok” megjelenése, amelyek ellen a korábbi gyógyszereink hatástalanok. Akár hiszi, akár nem, még Ön is tehet érte, hogy kevesebb ilyen szuperbaktérium szülessen.

Nézni is rossz, hogyan öltöznek fel – vagy mondjuk inkább így: vetkőznek le egyesek az őszi hidegben! Nem most van itt az ideje, hogy az ember pucér lábszárral, ne adj’ isten kilógó derékkal flangáljon az utcán. Így ugyanis könnyű megfázni – vagy ami még rosszabb: felfázni!