Jelenlegi hely

Hirdetés

Már 50 ezer rajongó olvassa az EgészségKalauz.hu posztjait

2017. szeptember 14.: a nap, amikor 50 ezren lettünk az EgészségKalauz Facebook oldalán. Mennyi is az? Sok vagy kevés? A mi életünkben az első nagyobb mérföldkő. Mielőtt megköszönnénk olvasóinknak a támogatást, hadd osszunk meg egy kis házi statisztikát, ugyanis a számokon mi is megdöbbentünk...

Hirdetés

50 000 rajongó: mennyi is az? Sok vagy kevés?

Budapesten alig férnének el egy képen, hiszen körül-belül egy Eger városnyi embert kellene elképzelnünk. Vagy Nagykanizsa, vagy Dunaújváros összes lakóját. Szívmelengető érzés, hogy már egy nagyobbacska város követi és olvassa a posztjainkat nap mint nap. Köszönjük!

De még ennél is sokkal több emberhez érnek el a cikkeink!

A Facebook analitikája szerint az elmúlt 28 napban több mint 740 ezer embert értünk el a híreinkkel és videóinkkal.
Ez csodálatos eredmény, hiszen mi nem írunk celebekről vagy sorozatokról, hanem gyakran nehéz vagy nehezen befogadható egészségügyi tartalmakat kínálunk. 


Köszönjük, hogy velünk vannak, hogy egyre többen érdeklődnek az egészségük iránt!

A legolvasottabb, legtöbb emberhez elért posztjaink is azt mutatják, hogy az Olvasók igénylik a hiteles tartalmat, de azt mi sem gondoltuk volna, hogy egy-egy posztunk ilyen „nagyot megy” a virtuális térben.

A kurkumás posztunk 50 ezer embert ért el, a hasnyálmirigyrák tüneteiről szóló 88 ezret, a gluténérzékenység jeleit bemutató cikk pedig több mint 200 ezer ember hírfolyamában jelent meg.

De mindez semmi! A legnépszerűbb posztunk, a kovászos uborka jótékony hatásairól több mint 435 ezer olvasót ért el.

Köszönjük!

Játékra hívjuk a kedves Olvasót!

"Mennyi emberhez ért el a legnépszerűbb posztunk?"

Írja be a helyes választ a nyereményjátékra hívó Facebook posztunk alá, és a helyes választ adók között 5 db ajándékcsomagot és 5 db 5000 Forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki az Internetpatika.hu webáruház jóvoltából. Összesen 50 ezer forint értékű egészséget építő terméket vihetnek most haza, játsszanak velünk!

A nyereményjáték szabályzatát ide kattintva olvashatja.Hirdetés