Jelenlegi hely

Hirdetés

Nyereményjáték szabályzat

Az EgészségKalauz.hu 50 ezres nyereményjátékának hivatalos szabálya.

Hirdetés

1. A Nyereményjáték Szervezője és lebonyolítója
A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. (székhely:1122 Budapest, Városmajor utca 11.), mint a Játékban résztvevő www.egeszsegkalauz.hu weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: Szervező).

2. A Játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők, a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek Ptk. 8:1. § (1) 2. bekezdés szerinti hozzátartozói.

3. A Játék időtartama
A Játék 2017. szeptember 14-én kezdődik és 2017. szeptember 18-a 23:59-ig tart.

4. A Játék menete

4.1. Játékleírás
A Játék hirdetése a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által üzemeltett EgészségKalauz Facebook oldalán jelenik meg a játék időtartama alatt.

Érvényes pályázatnak minősül az EgészségKalauz 50 ezres játékra felszólító Facebook poszt alá kommentben történő válaszadás.

A sorsolás 2017. szeptember 20-án 9.00 órakor, közjegyző jelenlétében a kiadóban (1122 Budapest, Városmajor u. 11.) történik.

A sorsoláson 10 nyertest sorsolunk ki. A nyereményadót a Szervezők fizetik. A nyerteseket a nyereményjáték poszt alatt kommentben és Facebook üzenetben is értesítjük.

4.2 Nyeremények
5 nyertes jutalma 1-1 db 5000 Ft értékű ajándékutalvány valamint 5 nyertes jutalma 1-1 db 5000 Ft értékű ajándékcsomag az Internetpatika.hu webáruház jóvoltából.

4.3 Eredményhirdetés
Az eredményhirdetés időpontja és helyszíne: 2017. szeptember 20. 13.00 óra, Ringier Axel Springer-székház 1122 Budapest Városmajor u. 11. A nyerteseket a nyereményjáték poszt alatt kommentben és Facebook üzenetben is értesítjük. A Szervező kizárja felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről.

5. Vegyes rendelkezések
A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervezők díjmentesen felhasználják a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, nem, születési idő, lakcím, e-mail cím) az érdekeltségükbe tartozó kiadványok és cégek reklámtevékenysége és a jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára.

A nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az ott megadott adatait üzletszerzési célból visszavonó nyilatkozatáig kezeljük. A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adják át, továbbá publikálják vagy ismertessék a nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audió, fotó és videó anyagokban. A nyertes neve közléséhez való írásbeli hozzájárulását legkésőbb a nyeremény átvétel egy időben adja meg. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.

Az adatok feldolgozását a Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoport (1122 Budapest, Városmajor u. 11) végzi, a hatályos adatvédelmi törvények és jogszabályi előírások betartásával. Az érintettek kérhetik személyes adataik helyesbítését, törlését illetve ingyenes tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről.

Amennyiben adatai jövőbeni felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, erről levélben értesítsen minket a következő címen:
Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Marketing osztály 1122 Budapest, Városmajor u. 11. vagy e-mailen az adatkezelo@ringieraxelspringer.hu címen. 
A játékszabály módosításának jogát Szervező fenntartja.
 

A résztvevő által tett nyilatkozatok:
A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
A játékszabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom.

 Hirdetés