Jelenlegi hely

Hirdetés

Fogyna, de már az elején feladja? Itt a megoldás (x)

Nagy túlsúllyal a fogyáshoz vezető életmódváltás első lépései a legnehezebbek. Miért adjuk itt mindig fel?

Hirdetés

Promóció

Nagy túlsúllyal a fogyás igazi kihívást jelent, nagy elszántságot igényel, hiszen a hagyományos fogyókúráktól elgyengülünk, a sportokkal, az aktív mozgással az ízületeink súlyos terhelést kapnak, amely fájdalommal, sérüléssel járhat. A túlsúly és a mozgáshiány miatt az általános kondíciónk sincsen megfelelő szinten, tehát nagyon hamar elfáradunk. Nem csoda, hogy így a kedv, a motiváció is tovaszáll, felváltja a sikertelenség „élménye” és a csalódottság. Itt hamar véget is szoktunk vetni az életmódváltásnak, megállapítjuk, hogy ez nekünk nem megy, többnyire feladjuk.

Ha mégsem adjuk fel, látszólag az egyetlen megoldással, a drasztikus diétákkal kínozzuk testünket-lelkünket. Az eredmény persze nem lesz tartós, sőt nagyon gyorsan visszaszaladnak a szenvedéssel leadott kilók, ugyanis a diéták többsége az első időszakban vizet von el a szervezettől, majd az izmot építi le, de a zsírszövet ott marad, bár a mérleg valamivel kevesebbet mutat. A kevesebb izom még kevesebb kalóriát éget el, az ördögi kör vége, hogy amikor visszatérünk a szokásos étkezési szokásainkhoz, a lecsökkent, edzetlen izomtömeg még az eredeti, rossz állapotnál is kevesebb kalóriát éget, így még több zsírt kezd el raktározni. 

Érdekelné egy könnyebb, szenvedés nélküli megoldás?

Egy olyan megoldás, amivel az első, legnehezebb időszakban könnyen, küszködés nélkül érne el jobb kondíciót? És amely mellett elég minimális odafigyelés az étkezésre, ugyanakkor nő az izomtömeg és tényleg tartós eredményt hoz?


A FLABéLOS mozgásterápiás, alakformáló készülék az elmúlt 8 évben már bizonyított és még mindig az egyik legjobb módszer, amellyel szenvedés nélkül, rövid idő alatt sikerélményt szerezhetünk, ami nem terheli az ízületeket, amivel könnyedén érhet el egyre jobb és jobb kondíciót, ráadásul csupán napi 10 percet vesz igénybe.  A FLABéLOS rendszeres használatával országszerte már több tízezren fogytak tartósan és biztonságosan, javult az erőnlétük, a közérzetük, testük tónusa, valamint hétről hétre egyre többet tudtak mozogni. 

Nagyon látványos például, amikor egy FLABéLOS edzés előtt megpróbál lehajolni, majd feláll a készülékre, amely teljesen átmozgatja és az edzés végén megismétli a gyakorlatot: a hajlás szöge jelentősen változik.  
A FLABéLOS  nagyszerű edzőpartnere lesz, segítségével nem csak a felesleges kilóktól szabadul meg, de az életminősége is javulni fog és számos pozitív egészségügyi hatást tapasztalhat. 

Ön már kipróbálta? Kapott szakszerű segítséget a használatához, tisztában van a hatásmechanizmusával?

Ha nem, akkor jöjjön el hozzánk, szívesen segítünk, 2017. július 31-ig a XII Fodor utca 134-ben, 2017. augusztus 1-től pedig a 1037 Budapest, Vörösvári út 107. szám alatt várjuk, a volt CIB Bank helyén. Vásárlási kötelezettségtől mentesen kipróbálhatja az összes egészségmegőrző készülékünket. www.mediwel.hu

 Hirdetés