Jelenlegi hely

Hirdetés!

Minden út a változáshoz vezet – avagy hogyan tette tönkre a klimax a nyaralást

Szponzorált tartalom - Tanmese Férjről és Feleségről, akik nem készültek fel eléggé a változókor nehézségeire, melyeket így esélyük sem volt kivédeni. A nyaralásuk bánta!


Ne a klimaxról szóljon a vakáció!

Élmények nélküli élménybeszámoló

– Gyertek barátaim! A nappalit már berendeztük vetítőteremnek, és bekészítettük a harapnivalót. A sárgadinnye kivételével – amit a Bosnyákon vettünk, Olaszból hoztunk mindent! Kezdjük az élménybeszámolót, gyere szívecském! – hívta a Férj a Feleséget.

– Jaj, drágáim, csókollak titeket, olyan kótyagos vagyok egész nap! – csatlakozott tragikus tekintettel, szívére szorított kézzel a Feleség a társasághoz. 

– Itáliai körutunk Velencében kezdődött – kezdte a Férj.

– Ahol a vaporetto imbolygásától olyan hányingerem lett a szűnni nem akaró fejfájásomat tetézve, hogy ki kellett szállnunk és gyalog menni tovább. 

– De hajókázás helyett megnéztük volna a Dózse palotát…

– Ne tudjátok meg, hogy a jegyért való sorban állás közben a Szent Márk téren a negyven fokban milyen hőhullám terített le! Csuromvízre izzadtam! Ki kellett állnunk a sorból, így a palotába nem tudtunk bemenni.

– … ezért csak kívülről fotóztam – folytatta a Férj. – Ezután átmentünk Milánóba, hogy megnézzük Leonardo Da Vinci Utolsó vacsoráját…

– … de tartott még a velencei migrén, amihez egy kis depi is társult, semmihez nem volt kedvem, így…

 
hirdetés 

– … a mi első és utolsó vacsoránkat a szállodában költöttük el, és nem mentünk még városnézésre sem – fejezte be a Férj egy sóhajjal.

– Másnap vidáman ébredtem és repültünk Rómába! A Colosseum bejáratánál viszont nem akartak soron kívül beengedni az előre lefoglalt jegyeinkkel, ettől…

– … olyan dühkitörése lett, hogy az őrök kivezettek minket a sorból. Ezért itt is csak kívülről fotóztam – mondta rezignáltan a Férj.

Mi pontosan a klimax? Videónkból kiderül!

– Jó-jó, de a tengerparton már…

– … két órán keresztül siránkozott, hogy nem tudja, megjön-e neki, vagy nem, ezért…

– … nem mertem bemenni a vízbe, és megkértem őt – mutat Férjre –, ő se menjen be nélkülem a vízbe lubickolni. Jogos. Nem?

– Így csak a partról szemléltem a Tirrén-tengert – mondta lemondóan.

– Nehogy megszánjátok! Engem sajnáljatok! Mire Nápolyba értünk, teljesen kikészültem. Dögfáradt voltam, szédültem, a bőröm pikkelyesre száradt a melegtől, mégis elindultam a Vezúv-túrán.

– Sosem értünk a kráter közelébe, mert neki – bökött fejével a Feleség felé – a hőhullámain, fejfájásán és szédülésén, az állandó hangulatingadozásán kívül még a gyomra is felfordult.

– Fel-fel, persze a hegymászástól! De most miért álltok fel drágáim, még nem is értünk a végére! Eljutottunk Szardíniára, meg Szicíliába is…


hirdetés

– Nekünk ebből elég volt! – zúdult fel a társaságban lévő összes Nő és Férfi. – Minket is megcsapott a változókor szele, de nem lettünk banyakórosak tőle! Nesze, itt van neked két könyv, a MeNŐpauza és a MAN♂pauza, olvasd el legalább azokból, miket hagytál ki Olaszországban! 

Ilyen egy házassági évforduló klimaxos tünetekkel körítve - ha érdekel, kattintson tovább!