A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Terhesség és érgyulladás

#Szülészet-nőgyógyászat
2012.09.07. Módosítva: 2015.11.04.

Kérdés: Tisztelt dorktor úr/hölgy!

A nővérem terhes, és a lábán (elvileg,legalábbis ezt mondták neki bent a kórházban) érgyulladás van. Elküldték mindenféle vizsgálatra, de sehol nem találtak semmit. Augmentint kell szednie, de még mindig nem akarják hazaengedni, pedig sehol nem találtak semmit. Kérdésem, hogy ha tényleg érgyulladása van a lábán, akkor hogy az veszélyes-e a magzatra, és hogy esetleg ezzel vissza mehet-e dolgozni (irodai dolgozo), mert még csak ... honapos terhes???? A választ előre is köszönöm!

Hirdetés

Válasz:

Amennyiben felületes visszérgyulladás az említett állapot, akkor sem a betegség, sem az alkalmazott kezelés nem veszélyes a magzatra.

Az, hogy a terhesség hátralevő idejében dolgozhat-e, egyéni mérlegelés tárgya. Elvileg nem kizárt.

Üdvözlettel:

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.