Ezeket látta már?

Fűszeres, gyömbéres sertéstokány az ünnepekre - itt a legfinomabb recept!

recept, sertés tokány

Valami mást is enne az ünnepi időszakban, mint halat? Készítse el ezt a szaftos sertéstokányt, és fűszerezze gyömbérrel!

A gyömbér igazi kincs az egészségünk szempontjából, és fűszerként is igazán pikánssá teszi az ételeket. Ezzel a gyömbéres sertéstokánnyal garantált a siker!

Hozzávalók

  • 1/2 kg sertéslapocka
  • 30 gramm liszt
  • 2 dl joghurt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kisebb friss gyömbér
  • fehérbors
  • olaj

Elkészítés

Az olajon az aprított hagymát átfuttatjuk, hozzáadjuk az apróra vágott lapockát. Sózzuk, borsozzuk, vizet alá öntve pároljuk. Ha megpuhult, ráreszeljük a gyömbért, majd a lisztből és joghurtból készített habarással sűrítjük, végül jól átforraljuk. Párolt zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat!

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Cukor helyett melyek a legjobb édesítőszerek?

Mi a tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

cukorpótló

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához