Jelenlegi hely

Hirdetés

Egy önmegtartóztató ember később kockázatos szexuális életet élhet - állítják a kutatók, hozzátéve: sok tényező befolyásolja a dolgot.

paradicsom

A paradicsom, a benne található vitaminoknak és a likopinnak köszönhetően igazi gyógynövény. Mire és miért fogyasszuk? Íme!

Nem a férfiasság kérdése a sperma minősége – sajnos, napjainkban nem kevés férfi küzd a spermaminőség romlásával. Lássuk, mivel segíthetünk természetes úton?

Az elhízás lelki tényezői

 A kövérség nem csupán túlevés miatt alakulhat ki. A testsúlynövelő lelki terhek is jelentősen befolyásolják a súlygyarapodást. Melyek ezek, hogyan lehet tőlük megszabadulni?

Penész a lakásban: Ha látszólag minden ok nélkül, hosszabb ideje tartó orrdugulás, köhögés gyötri a lakásban, ideje benéznie a szekrények, falvédők mögé!

Karácsonyi menü kiválasztása, sorban állás, vendégek vására, takarítás, díszítés ... biztos, hogy erről kell szólnia a karácsonyi készülődésnek? 

Fülfájdalom esetén sem kell rögvest a fül-orr-gégészetre sietni. Nézzük, mit ajánl a népi gyógyászat!

Karácsonyi díszek saját kezűleg?! Cikkünkben 7 gyorsan és könnyen elkészíthető ünnepi darab, ami ötletességével és egyszerűségével emelheti az otthon pompáját.

Hányan rettegünk a karácsonykor felszedett plusz kilóktól! Pedig az igazság az, hogy az édességeket nem számítva nagyon is egészséges menüt fogyaszthatunk az ünnepekkor!

A december sajnos nemcsak a boldog ünnepvárás időszaka - Sok magányos, reményvesztett, depressziós ember éli meg a karácsonyt szomorúsága tetőpontjaként, és kísérel meg öngyilkosságot.