Jelenlegi hely

Hirdetés

Fokozza a látásélményt!

Nem elég hosszú a karja, hogy elolvassa az apró betűs szöveget?

Hirdetés
Ismerős Önnek a probléma?

Presbyopia – Látásunk 40 éves kor felett változni kezd

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb‐utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás.A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

A megoldás: Varilux multifokális lencsék

A Varilux lencséket kifejlesztésük óta több mint 400 millió ember viseli világszerte. A Varilux volt az első kereskedelmi forgalomban megjelenő multifokális lencse, amelyet Bernard Maintenaz, az Essilor kutatója alkotott meg több, mint 50 évvel ezelőtt. Ezek voltak az első generációs Varilux lencsék. Ezt követően a márka számos fejlesztésen ment keresztül, de vezető szerepét azóta is sikerült megtartania.
Ma a Varilux család 7. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux S szériát, amely olyan egyedülálló technológiáknak köszönhetően, mint a Nanoptix vagy a Synchroneyes, korlátlan látásélményt nyújtanak a viselőjüknek minden távolságra.

Varilux S Series – Korlátlan látásélmény

Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, mely határtalan szabadságot biztosít Önnek: stabil látásélményt mozgás közben és széles látóteret.
A Varilux S f‐360 lencsék az első lépést jelentik a Varilux S szérián belül a személyre szabott lencsék irányába, hiszen a tökéletes olvasórész meghatározása érdekében figyelembe veszik a keretbeállítási adatokat. A Varilux S szemüveglencsék a Nanoptix és Synchroneyes technológiák segítségével áttörik a multifokális lencsék eddigi korlátait, mint a széli torzítás és a hinta effektus. A Varilux S multifokális lencsék vékonyított alapanyagokon és fényre sötétedő Transitions kivitelben is elérhetők. Kizárólag hátsó oldali UV védelemmel ajánljuk.

2 forradalmi újítás:


Nanoptix
‐ Forradalmi újítás a szemüveglencse gyártásban

A Nanoptix teljes mértékben áttervezi a lencse alapszerkezetét, azaz a lencsét apró alkotóelemek ezreire bontja szét, hogy a fénysugarak szóródását stabilizálja, ezáltal csökkentve a hinta effektust. Az eredmény: egyensúly mozgás közben is.

Synchroneyes ‐ Forradalmi felfedezés a fiziológia tudományában

A multifokális lencsék tervezése során most először a Synchroneyes technológia a két szem fiziológiai különbségét is figyelembe veszi a két lencse kalkulációjának szinkronizálásával. Így a lencsedesign a két szemet egységes rendszerként kezeli. Az eredmény: széles látótér zavaró széli torzítások nélkül.

Egy pár Varilux multifokális lencse vásárlása esetén egy másik pár Varilux lencsét adunk ajándékba.
Az akció 2015. május 31-ig tart. A Varilux Partner üzletek listáját és az akció részleteit megtalálja a
oldalon.

<!-- Goa3 beépítés: 0045_egkalauz_pr, 3195415 -->

<div id="zone3195415" class="goAdverticum"></div>

<!-- A g3.js-t oldalanként egyszer, a </body> zárótag előtt kell meghívni -->

<script type="text/javascript" charset="utf-8" src="//ad.adverticum.Hirdetés