Hirdetés

Szexuális teljesítményhez: szájban oldódó potencianövelő

A gyors szenvedély biztosítva: új, másodpercek alatt széteső, szájban oldódó potencianövelő tabletta... Egy pohár víz után kutatni és esetlenül lenyelni egy tablettát a legforróbb percekben kiolthatja/igencsak lecsillapíthatja a szenvedély tüzét. A kutatók úgy gondolják, hogy megtalálták a tökéletes megoldást: az első szájban oldódó potencianövelőt.

Szexuális teljesítményhez: szájban oldódó potencianövelőA közeljövőben piacra kerülő, a kék tablettához hasonló mechanizmussal működő tabletta pezseg a nyelven és másodpercek alatt feloldódik, ezért nagyon diszkréten alkalmazható. Mindez egy zsebre tehető vékony fekete dobozban. Gyors oldódása ellenére a többi vényköteles potencianövelőhöz hasonlóan, a szükséges hatás előtt fél órával tanácsos bevenni.

A gyártók azt remélik, hogy az új szer, áttörést jelent azoknak a férfiaknak a terápiájában, akik szégyellnek segítséget kérni. Dr. Geoff Hackett, a brit Good Hope Kórház orvosa szerint: "Remélem, az új gyógyszerforma felbátorítja a merevedési problémákkal küzdő férfiakat, hogy állapotukkal szakemberhez forduljanak."

A gyógyszer kifejlesztője által végzett piackutatás alapján tízből négy férfi szerint a vízzel beveendő tabletta alkalmazása kényelmetlen. A vizsgálat szerint, melybe közel 1000 férfit vontak be, a szájban oldódó tabletta biztonságos és hatásos.

A szexuális egészséggel foglalkozó szakemberek a merevedési zavarokkal küzdőket arra figyelmeztetik, hogy menjenek el egy orvoshoz is, mivel ez az állapot kezdődő szívproblémákra utalhat. De közülük sokan, akik túl szégyenlősek, inkább az internetet választják, ahol sokszor csak utánzatokhoz jutnak hozzá.

Marc van Unen a gyógyszert fejlesztő cég munkatársa szerint az új gyógyszer "csökkenteni fogja a szorongást. Azt reméljük, hogy az új tabletta előnyei és diszkrét csomagolása csökkenti majd az online megvásárolható utánzatok utáni keresletet."

További tartalmak merevedési zavar témában

További tartalmak szexuális egészség témában

További tartalmak pszichológia témában

További tartalmak általános egészségügyi téma témában

Aktuális hírek

Anyajegye miatt jár orvoshoz a Barátok közt sztárja

 Mára ez lett a védjegye, ugyanakkor orvosnak is legalább évente megmutatja. Miért aggódik R. Kárpáti Péter?

Trombózis vagy embólia: melyik a veszélyesebb?

A rossz keringéssel és a vénás betegségekkel kapcsolatban gyakran lehet hallani a trombózis, illetve az embólia fogalmakat. Melyik mit jelent? Mi a különbség közöttük? Melyik a veszélyesebb? 

Új szívgyógyszereket fejlesztenek Debrecenben

Ironheart: ez a projekt neve, amelynek keretében új gyógyszereket és diagnosztikai eljárásokat fejlesztenek a Debreceni Egyetem szív- és érrendszeri betegségek kutatásával foglalkozó központjában...

Mi a tüdőfibrózis?

A napokban megjelent hírekből sokan felfigyelhettek rá, hogy évről évre nő az ismeretlen eredetű tüdőfibrózisos esetek száma Magyarországon. Melyek a betegség tünetei és hogyan ismerhetjük fel?

Fájdalom, görcs, zsibbadás: csillapíthatjuk gyógyszer nélkül?

Most egy olyan gyógyszermentes terápiát mutatunk be, amely fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, ideg- és izomstimulációra, diabétesz kezelésére is alkalmas, ráadásul mellékhatások nélkül...

Hogyan előzhető meg a trombózis?

A trombózisnak – vagyis a vérereinkben kialakuló vérrögöknek – időnként súlyos, sőt életveszélyes szövődményei is lehetnek, ezért érdemes mindent megtenni azért, hogy megelőzzük ezt a betegséget....

további cikkek >>