Jelenlegi hely

Hirdetés!

Újra szavazhat a kedvenc patikájára

Van egy patikája, ahova szeret betérni? Ismer egy kedves, aranyos patikust? Ahova Ön jár, ott mindig előzékenyek, segítőkészek? Akkor nevezze be a gyógyszertárat a Kedvenc Patikám versenybe!

Hirdetés

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Roche Magyarország Kft. támogatásával – nyolcadik alkalommal tette közzé felhívását a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.

A kampány legfontosabb célja  idén is az, hogy a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségét felmérjék és felhívják a patikai munkára és a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire a figyelmet. A szervezők nem titkolt szándéka az is, hogy a feleket egymáshoz közelebb hozzák, hogy minőségi fejlesztések történjenek, amely az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nem lehetséges.


Dr. Hodossy Lajos, a Roche Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnökségi tagja, Dr. Mikola Bálint, Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke és Torjai Gábor, a Nero Consulting Kft. ügyvezető igazgatója.

Hogyan lehet szavazni?

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni a www.kedvencpatikam.hu weboldalon, illetve papír alapú kérdőívek kitöltésével, és beküldésével lehet.

A kampány 2018. szeptember 30-ig tart, a szavazatokat ezen a napon még le lehet adni.

A szavazatok leadása anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük. Új patika adatbázisban történő rögzítésére lehetőség van a www.kedvencpatikam.hu oldalon keresztül. A szavazatokat a médiában, illetve a patikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők.

A papír alapú szavazólapokat postai úton, a Nero Solution Kft 1506 Budapest, Pf 86/1 címre várják.

A "Kedvenc Patikám" cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVIII. Országos Kongresszusán kerül sor.Hirdetés