Jelenlegi hely

Hirdetés

Dobd fel a szürke őszt különleges masszázsélményekkel! (X)

Képzeld el, hogy minden fárasztó, stresszes nap után egy profi masszőr vár az otthonodban, hogy különböző masszázsélményekkel kényeztessen. Fáradt izmaid felfrissülnek, a feszültséged elillan, pille könnyűnek érzed magad, jobb kedvre derülsz.

Hirdetés
Promóció

PROMÓCIÓ -  A test- és talpmasszázs igazi lélekgyógyszer: ellazít, pihentet, felmelegít, feledteti a gondokat és pozitív energiával tölt fel. A hűvös őszi napokon pedig épp erre van szükségünk.

Ha a masszázst nem csak havi 1-2 alkalommal, hanem rendszeresen, akár naponta be tudjuk építeni az életünkbe, akkor nem csak a felgyülemlett feszültséget tudjuk vele oldani, hanem akár énvédő pajzsként is használhatjuk, hogy elkerüljük a jövőbeli ízületi-, izom- és keringési panaszokat.

OTO ZEN élményfotel

A Mediwel  masszázskészülékei által nyújtott érzés megközelíti a kézi masszázs élményt, legyen szó akár test-, akár talpmasszázs élményről.

Az OTO ZEN élményfotel óarany kagylóülésében többféle masszázsmód közül választhatunk: lehet dögönyöző, gyúró és erőteljes, gyengéd és simogató, vagy olyan akupresszúrás, mint a shiatsu pontmasszázs. A nyaktól combközépig tartó relaxációs masszírozást kombinálhatjuk csípő- és fenéktájéki légpumpás feszültségoldással, ez különösen jótékony, ha sokat kell ülnünk egy helyben. Ha pedig teljesen ki akarjuk zárni a külvilágot, akkor kapcsoljuk be a hintáztatva ringatás funkciót, mely garantáltan megszabadít minket az összes belső feszültségtől, görcstől és feledteti a gondokat.

Lábaink, talpaink külön odafigyelést érdemelnek, hisz egész életünkön át cipelnek minket. Az OTO ADORE FOOT intelligens talpmasszírozóval már 15 perc alatt felfrissíthetjük őket, a készülékben 24 görgő és számos légzsák dolgozik azon, hogy lábaink újjászülessenek. Talppontjainkon keresztül az egész testünkre hatást gyakorolhatunk és beindíthatjuk testünk öngyógyító folyamatait, hogy a hűvösebb, őszi-téli időszakban is egészségesek maradjunk.


OTO ADORE FOOT intelligens talpmasszírozó

Próbáld ki ingyen, vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwel masszázsgépeit a 1037 Budapest, Vörösvári út 107. szám alatti bemutatóteremben, vagy akár a saját munkahelyeden és kényeztesd magad testi-lelki felfrissüléssel akár minden nap!

ÉRDEKEL AZ INGYENES KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG, JÖHETNEK A RÉSZLETEK!Hirdetés