Jelenlegi hely

Hirdetés

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos válaszol a kérdésre: hogyan lehet felkészülni egy kardiológiai vizsgálatra? Már jó tudni előre, így garantáltan kevesebb meglepetés érhet minket a kardiológián!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakértőnk válaszol arra a gyakran felmerülő kérdésre, hogy pontosan hogyan zajlik egy kardiológiai vizsgálat. Nézze meg videónkat ha szeretné tudni, mire lehet számítani!

Nehéz a fogyás, pláne, ha egész nap bent ülünk a munkahelyen. De ki mondta, hogy lehetetlen? Próbáld ki, munkahelyi kilóapasztó tippjeinket!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos videónkban elmondja, pontosan milyen műszaki vizsgálatokra lehet számítani bizonyos kardiológiai vizsgálatok közben. Ezeket a műszeres vizsgálatok végzi el egy kardiológus!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos a rettegett szívbetegség tüneteiről beszél videónkban. Ennél a betegségnél is kulcsfontosságú lehet, ha időben észrevesszük a bajt: ezek a szívbetegség tünetei!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakember őszintén beszél a kardiológus feladatairól. Fontos információkat árul el, mivel ebben a sokrétű szakmában rengeteg tényezőre oda kell figyelnie a kardiológusnak. Lássuk!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus válaszol a felmerülő kérdésekre. Bár nyilván a kardiológiai vizsgálat függ az eset súlyosságától, azért egy-egy ilyen kardiológiai vizsgálat idejét meg lehet jósolni. Nézze meg videónkat!

Hogyha nehezen tudunk csak elaludni, csábító lehet bekapni gyorsan egy altató. De kell is? Szomnológus szakértőnk választ ad a kérdésre!

Altatóra van szükség ahhoz, hogy nyugodtan aludjon? Szomnológus szakértőnk beszél az alvásbetegségekről.

Hogyha valaki alvásbetegségben vagy alvászavarral küzdd, azzal búcsút inthet a jogosítványnak? Szakértőnk elmondja!