Jelenlegi hely

Hirdetés!

Szakértőnk elmondja, mi a teendő abban az esetben, hogyha nehezen áll vissza a biológiai óránk a tavaszi óraátállítást követő napokban! Nézze meg videónkat.

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos a magas vérnyomás-betegség kezeléséről beszél. Gyógyítható a magas vérnyomás? Videónkból kiderül!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos a kávéfogyasztásról beszél. Sokszor lehet hallani, hogy egészséges, máskor pedig pont, hogy káros a kávéfogyasztás. Mi az igazság? Kiderül a videóból!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos elmondja videónkban, hogy szívünk állapota befolyásolni tudja-e az alvásminősgégünket. A minőségi alvás ugyanis kulcsfontosságú életünkben: halgassuk, mit mond a szakorvos!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos elmondja véleményét, hogy szívbetegségnek minősül-e, ha időnként kihagy, vagy épp felerősödik a szívdobogásunk. Csak apró kellemetlenség lenne, vagy okot adhat aggodalomra? Kiderül!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos megválaszolja, mi az a holter vizsgálat. Bizonyos szavak, orvosi kifejezések elsőre ijesztően hangozhatnak, nem árt tud, mit rejtenek valójában: íme, a holter vizsgálat!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos beszél az infarktus jeleiről. Fontos időben észrevenni az infarktust, videónkból kiderül, mik a szívinfarktus legjellemzőbb tünetei! Lássuk.

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos videónkban elmondja, mit tartalmaz a kardiológiai szűrés. Mire kell számítani, és pontosan mit takar a kardiológiai szűrés fogalma? Kiderül!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakorvos elmondja, milyen időközönként érdemes kardiológiai vizsgálatra menni. Egyáltalán kinek kötelező többször visszamenni kontrollra? Videónkból kiderül!

Dr. Menyhárt Orsolya, kardiológus szakértőnk videónkban elmondja, ha az erős szívdobogásunk hirtelen normalizálódik, az már kardiológiai esetnek minősül vagy nem. Nézze meg videónkat!