Hirdetés
Szponzorált tartalom

Viszket és feszül odalent? Ismerje fel a hüvelyszárazságot, hogy kezelni tudja!

#hüvelyszárazság #fájdalmas szex #viszketés #diagnózis
2019.08.02.

A nők általában nem hagyják figyelmen kívül, ha gondjuk akad az intim tájékon, amit sok esetben házilag is megpróbálnak kikezelni. A tévéreklámok és egyéb hirdetések bűvkörében leginkább valamilyen hüvelyfertőzésre gyanakodnak, holott lehet, hogy „csak” a hüvelyszárazság problémájával állnak szemben.

Hirdetés

Miért „ciki” téma a hüvelyszárazság?

Ma már egyáltalán nem kínos beszélni például a hüvelygombáról, a száraz hüvely kérdése viszont továbbra is tabutémának számít. Talán azért, mert ezt a problémát leginkább a szexszel hozzuk összefüggésbe. Elvégre, ha valamiért nem eléggé síkos a hüvely, olyankor nem mennek „olajozottan” a dolgok, és az aktus kényelmetlenné, fájdalmassá válik.

A köztudatban az él, hogy csak a nem megfelelő előjáték okozhat szárazságot, holott a valóságban ez számos egyéb körülmény miatt is kialakulhat. Komolyabb esetekben már a mindennapokban is gondot okoz az állandó feszülő-viszkető érzés odalent, amit a nők gyakran „félreértenek” és a tünetek alapján valamilyen intim fertőzésre gyanakodnak. Márpedig ha nem a megfelelő kezelési módszert választják, akkor aligha fogják sikerrel megszüntetni a panaszaikat!

A hüvelyszárazság kezelése

A hüvelyszárazság kiegészítő kezelésére jó választás a Cikatridina hüvelykúp, amely hialuronsavat és gyógynövények ápoló kivonatait tartalmazza. Képes újra feltölteni nedvességgel a hüvely kiszáradt szöveteit, de nemcsak hidratál, hanem hüvelyi sérülések esetén elősegíti a hámosodást, azaz a sebek mielőbbi gyógyulását. A hagyományos intim síkosítókkal ellentétben a Cikatridina hüvelykúp hosszú távon jelent segítséget a hüvelyszárazság enyhítésében.

Használni is másképp kell: nem közvetlenül aktus előtt, hanem kúraszerűen, esténként, lefekvés előtt felhelyezve 1 kúpot. Egy kezdeti 10 napos kúra után általában elegendő fenntartó kezelésképpen heti 2-3 alkalommal alkalmazni a Cikatridina hüvelykúpot. Nemcsak a szex közbeni nehézségeket enyhíti, hanem a hüvelyszárazság miatt a mindennapok során jelentkező egyéb kellemetlen tüneteket, a viszkető-feszülő érzést is az intim tájékon. A Cikatridina hüvelykúp hormonmentes készítmény, amely recept nélkül kapható a patikában.

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Hirdetés