A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Mellplasztika: nem kell, hogy látszódjon (x)

#plasztikai műtét #mellplasztika
2016.11.12. Módosítva: 2018.11.14.

(Szponzorált tartalom)

Hirdetés

Manapság a mellnagyobbításra vágyó nők egyre inkább a természetes hatást keresik. Az eltúlzott, látványos keblek helyett, melyekről messziről látszott, hogy plasztikai sebész formálta őket, inkább az arányos, feszes mellek jöttek divatba.

Dr. Molnár Béla Ákos, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebésze Forrás: EgészségKalauz

Reneszánszát éli a mellplasztika. Az elmúlt évtizedek alatt az implantátumok egyre jobb minőségűek lettek és a plasztikai sebészek segítségével minden nő visszakaphatja feszes, fiatalos vagy éppen nagyobb melleit, függetlenül attól, hogy az eredeti méretével volt problémája, vagy éppen a kor előrehaladta, netán a szoptatás miatt mentek ki a formájukból kebleik. Dr. Molnár Béla Ákos, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet szakorvosa szerint érdekes módon azonban nem a negyven feletti nők a leggyakoribb vendégek a plasztikai sebészeknél, ha mellplasztikáról van szó!

Van, aki nagyobbra, van, aki feszesebbre vágyik

Elsősorban a 20 és 30 év közötti fiatal nők jelentkeznek nálunk mellnagyobbításra, őket követi a 40-50 éves, és a 30-40 éves korosztály, akiknek gyakran már mellfelvarrásra, vagy az úgynevezett kombinált műtétre, vagyis felvarrásra és implantátum beültetésre van szükség arra, hogy melleik visszanyerjék fiatalos formájukat. – mondta a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebésze, Dr. Molnár Béla Ákos, aki azt is elárulta, hogy az elmúlt évtizedek trendjével ellentétben manapság a természetesség a jelszó.

Nem kell, hogy feltűnő legyen

A kilencvenes évek óriási mellei és a 2000-es évek elején trendi, látványosan plasztikáztatott keblei után üdítő jelenség, hogy a mellnagyobbításra vágyó nők egyre inkább azt szeretnék, ha nem is látszana, hogy a plasztikai sebész segítette őket a nagyobb domborulatokhoz. – Manapság inkább a kisebb, anatómiai kialakítású implantátumok a divatosak, melyek nem növelik meg extrém módon a melleket, de méretükben harmonikusan illeszkednek a testalkathoz és magassághoz. A most használt szilikonpárnák minden eddiginél biztonságosabbak, hiszen úgy alakították ki őket, hogy semmilyen anyag sem tud szivárogni belőlük, így a szilikon nem kerülhet a szövetek közé, mint egy-egy régi modellnél. Az implantátumokat meghatározott időnként ki kell cserélni, erről az operáló orvos minden esetben tájékoztatja a pácienst, de a prémium minőségű szilikonbetétek szavatossága élethosszig kitart. – tudtuk meg a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet plasztikai sebészétől.

Szinte láthatatlan marad a műtét

Hogy milyen típusú beavatkozásra van szükség, függ a mellek aktuális állapotától. - Ha csupán a méretével van probléma, elég az implantátum beültetése, de ha már megereszkedtek a keblek, a felvarrás vagy a kombinált műtét jelenthet megoldást. Az implantátum a mirigyállomány és az izom alá egyaránt kerülhet, az orvos dönti el a beültetés helyét annak figyelembe vételével, hogy miként tudja a legszebb eredményt elérni. Mind az implantátum behelyezése, mind a mellfelvarrás során a plasztikai sebész a lehető legkisebb bemetszést ejti a bőrön, ha lehetséges, természetes redőkbe – például a mell alatt vagy a hónaljba – rejti a hegeket. – mondta el Dr. Molnár Béla Ákos plasztikai sebész, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet szakorvosa. Ha több információra van szüksége a mellnagyobbítással, mellplasztikával kapcsolatban, kérjen időpontot a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet orvosaitól a budapestplasztika.hu/hu oldalon, vagy a +36 1 354 08 00 telefonszámon.

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.