Ezeket látta már?

Győrfi Pál a mentőszolgálat után egy gyógyszercégnél helyezkedett el átmenetileg

gyorffi

A szóvivő a gyógyszeriparban is dolgozott.

Győrfi Pál arcát és hangját az egész országban jól ismerik, hiszen hosszú évek óta napi szinten láthatjuk és hallhatjuk őt a híradásokban, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjeként. Kevesen tudják róla, hogy huszonéves korában egyszer otthagyta a Mentőszolgálatot; tettét azonban nem a kiégés, hanem a kíváncsiság vezérelte - írja a promotions.hu.

„Annak idején nem a kiégés vezérelt, hanem a kíváncsiság. Huszonéves voltam, amikor elindultam egy másik világba, egy gyógyszercégnél helyezkedtem el, ahol előbb területi képviselő, majd PR- és marketing munkatárs lettem. De azért titokban mellette mentőztem, mert az alaptermészetem megmaradt. Amint jött egy lehetőség, hogy visszatérhetek a Mentőszolgálathoz szóvivőként, azonnal megragadtam.”

Győrfi Pál a Duna TV Ridikül című műsorának május 10-i adásában elmondta, hogy a versenyszférában is ki akarta magát próbálni, de rájött, hogy az életmentés az igazi hivatása.

„A mentős élet minden, csak nem monoton. Minden eset más, hihetetlen történetekkel találkozunk minden nap. A kiégés ellen a legjobb megoldás a pozitív visszacsatolás”

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához