Ezeket látta már?

Gombos Edina: rafinált ecetes trükkel tartja sokáig frissen a gyümölcsöket

gyümölcs, hűtés, tartósítás, gyümölcstisztítás, ecet

Amrikában már trendi a módszer - Edina most lépésről lépésre videóban mutatta meg az eljárást magyar követőinek.

Hosszabb ideig frissen tarthatók a gyümölcsök így

  • Kevés ecetet kell önteni egy tál vízbe, amelybe mehetnek bele a megvásárolt gyümölcsök.
  • Ezzel a szennyeződésektől is megszabadíthatjuk a gyümölcsöket, amelyek ráadásul tovább el is állnak majd.
  • A gyümölcsöket pár perc után leszűrjük,
  • majd alaposan lemossuk,
  • a maradék vízcseppeket felitatjuk,
  • papírtörlővel kibélelt kis tálkába tesszük
  • és mehet a hűtőbe.

"Ismeritek ezt a módszert? Az ecetes-vizes lemosás után állítólag tovább elállnak a gyümölcsök a hűtőben, de ami ennél is fontosabb, a “savas fürdõ” a permetszer-maradékot is eltávolítja! Érdemes kipróbálni! Nem lesz ecetszagú vagy ízū a gyümölcs!"

Ezeket a cikkeket látta már?

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához