A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Torokgyulladás

#Fül-orr-gégegyógyászat
2012.07.19. Módosítva: 2015.11.04.

Kérdés: Tisztelt doktor Úr!

A torkomon jobb oldalt, egy kisebb búb alakult ki, ami néha gennyes is. A háziorvosom írt fel antibiotikumot, (zinat) de attól vagy nem múlott el, vagy visszajött. Mostanra több kisebb búbocska van. A hajam is hullani kezdett. Mi lehet ez? És mi a teendő? A háziorvosomhoz nem szeretnék visszamenni mert nem vett túl komolyan.

Válaszát előre is köszönöm!

Hirdetés

Válasz:

Tisztelt Levélíró!

A leírása alapján javaslom, hogy a gennyes torok-folyamattal várakozás nélkül keressen fel fül-orr-gégészeti szakrendelést, a pontos diagnózis és kezelés érdekében!

üdvözlettel:

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.