Ezeket látta már?

Rólunk

2024.02.14.
videó előkép.PNG

Egészségkalauz.hu – Irány az egészség! Friss és hiteles, megbízható információk az egészségmegőrzésről, betegségekről, egészséges életmódról, gyógyszerekről.

Az egészségkalauz.hu teljes vállszélességgel kiáll napjaink egyik legfontosabb témája, az egészség megőrzése, és az orvosi gyógyító munka mellett. Aktuális információkkal látja el olvasóit a gyógyszeripar és az orvostudomány területeiről, és részletesen tájékoztat a különféle betegségek tüneteiről, gyógymódjairól, lefolyásáról.

Egészségkalauz.hu – friss hírek az egészségről minden nap!

 • Az Egészségkalauz, Magyarország egyik vezető egészségügyi hírportáljaként elkötelezett a naprakész, megbízható és közérthető evidence based egészségügyi információk közreadása mellett.
 • A legmodernebb tudományos megoldások, gyógyítási módok mellett a hagyományos, az alternatív, sőt a népi gyógymódok is helyet kapnak az oldalon.
 • Az oldalon megtalálhatók betegségleírások, életmódtanácsok, orvosi szótár, gyógyszerkereső, kalkulátorok, tünetellenőrző app, azaz minden, amire a témában érdeklődő olvasónak szüksége lehet.
 • Az egeszsegkalauz.hu szerkesztőségében azon dolgozunk, hogy hiteles egészségügyi és életmódbeli tartalmakat, szolgáltatásokat nyújtsunk a digitális médián keresztül. 
 • Az Egészségkalauz küldetése, hogy mindenki számára könnyen elérhetővé tegye az egészséghez kapcsolódó információkat, és támogassa az olvasókat az egészségesebb életmód kialakításában.
 • Missziónk, hogy pozitív irányba befolyásoljuk a magyar olvasók egészségtudatosságát, életszemléletét, és megerősítsük a tudományba vetett hitet, és az orvos-beteg bizalmat.

Mi készítjük az Egészségkalauzt

Célunk hogy szakmailag hiteles tájékoztatást nyújtsunk a laikus felhasználók számára, ennek érdekében cikkeinkben orvosszakértők, gyógyszerészek, egészségügyi végzettségű szakértők szóllalnak meg, vagy segítik lektorként, szerzőként a hiteles tájékoztatást.

Ugyanakkor felhívjuk olvasóink figyelmet arra is, hogy az oldalon található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi szakvéleményt, vizsgálatot, ezért kérjük, hogy öndiagnózis helyett minden esetben forduljanak szakorvoshoz.

A szerkesztőség székhelye Budapesten található, de az ország minden részéről bekapcsolódnak a tudásmegosztásba orvosok, gyógyszerészek, szakújságíró kollégák, külsős szerzők. A site napi szerkesztői munkáját ellátó törzscsapatunk:

 • Papp Tímea, főszerkesztő
 • Hajdú Viktória, online szerkesztő
 • Porosz Viktória, online szerkesztő
 • Petrás Gabriella, online szerkesztő
 • Dr. Budai Mariann, PhD. szakgyógyszerész
 • Orvos válaszol rovatunk a "Vakcinainfó - Az orvos válaszol" nevű orvoscsoporttal működik együtt. Büszkék vagyunk rá, hogy a csoport 2024-ben elnyerte az AIPM Egészségértés Díját.

Közözösségi hatás, együttműködések, társadalmi felelősségvállalás

Közösségi média: Közel 130 ezer követő olvassa az EgészségKalauz.hu posztjait a közösségi médiában, ahol az olvasóinknak könnyed, közérthető stílusban mutatjuk be az egészség, az életmód, a szépség, a sport, az egészséges táplálkozás és a betegségek megelőzésének lehetőségeit.

Egészségvideók, videó rendelő: Youtube csatornánnkon hiteles, szakértőkkel alátámasztott információkat talál egészségről, betegségről, egészséges életmódról.

Társadalmi szervezetek, akikkel örömmel azonosulunk, dolgozunk együtt:

Történetünk

Az egeszsegkalauz.hu a Ringier Hungary kiadó tulajdona, amely hazánk egyik legnagyobb médiavállalata, amely harmincegy éve van jelen a magyarországi piacon. Az elmúlt három évtizedben sikerült megőriznünk vezető print kiadványaink széles olvasótáborát, miközben, válaszolva a jelen kihívásaira, digitális útra léptünk.

A svájci Ringier Csoport tagjai vagyunk

Médiavállalatunk a két kontinens – Európa és Afrika – tizenkilenc országában jelenlévő Ringier Csoport tagja, amely világszerte mintegy 6400 szakembert foglalkoztat. A Ringier AG egy svájci székhelyű média- és technológiai vállalat.

A cégcsoport több mint 140 vállalkozást foglal magában, melyek számos vezető médiamárkát, digitális platformot és online piacteret működtetnek. A Ringier üzemi eredményének 79 százaléka online tevékenységből származik, ezzel a vezető európai digitális médiavállalatok közé tartozik.

A családi tulajdonban lévő vállalkozás 1833-as alapítása óta, immár 190 éve hisz a vállalkozói szellemben, az együttműködésben, az innovációban, a bizalomban és a bátorságban. Az egyre bonyolultabbá váló és kihívásokkal teli világban a Ringier küldetése, hogy életben tartsa az olvasók, felhasználók érdeklődését az őket körülvevő világ iránt – és azon túl is.

Kiadó és kapcsolat

Szerkesztőség címe: 1122. Budapest, Városmajor utca 11.

Elérhetőségek: info@egeszsegkalauz.hu; +36 1 488-5700

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához