Táplálkozás
Mikor a legegészségesebb a paradicsom? Igencsak meglepő a dietetikus válasza
A friss vagy a feldolgozott paradicsom az egészségesebb?
A felnőttek kétharmada nem eszik elég zöldséget és gyümölcsöt
A példamutatás és a korai jó gyakorlatok átadása nagyon fontos lenne, de kitől várjuk ezt, ha még a szülők nagy része sem csinálja jól?
Fehérjehiány 60 felett: a csendes veszély, amit sokan nem vesznek észre
Az idősek nagy része bizonytalan abban, hogy elegendő fehérjét fogyaszt-e.
Így tisztítsa meg a salátát, hogy megszabaduljon a baktériumoktól
Nem elég vízzel átöblögetni - így lehet megfelelően megtisztítani a salátaleveleket.
Meg lehet enni a sütőtök héját? Íme az igazság az őszi nagy kérdésről
Muszáj a sütőtök héjának a komposztra kerülnie?
Mitől függ a kávé koffeintartalma? Nem mindegy, hogyan készíti el!
Lehet, hogy a reggeli presszója kevesebb koffeint tartalmaz, mint a délutáni filterkávé?
A magyar tavak elfeledett növénye: a tüskés sulyom, amely újra helyet kér a konyhában
Egykor a szegények eledele volt, ma gasztronómiai ritkaság.
Hogyan ismerheti fel, hogy valódi, jó minőségű fahéjt használ?
Ön milyen fahéjt szokott használni?