A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Konzerv szója, quinoa, tönkölybúza: ezért egészséges

#egészséges #konzerv #tartósítószermentes
2018.06.07. Módosítva: 2018.06.07.
Hirdetés

Végre elérkezett az idő amikor olyan megoldásokat találunk a boltok polcain, amelyekkel úgy is egészségesen étkezhetünk, hogy közben nem szükséges órákat a konyhában töltenünk. Vital termékcsaládjával széleskörben használható, fogyasztásra kész és ráadásul egészséges portfóliót dobott piacra a GLOBUS, melyek között ilyen formában még soha nem látott újdonságokat találunk.

Hirdetés

A konzervpiacról nem sokat hallhattunk az elmúlt években, azonban a GLOBUS most beszállt a ringbe, és Pásztor Anna és Lázár Chef segítségével teljesen felborítják a konzervpiacon megszokott pangást.

A konzerv és az egészséges étel fogalma tényleg összefügghet?

Ennek köszönhetően a piacon elsőként ismerték fel azt is, hogy bár egyre növekszik az igény a tudatos étrendek kialakítására, a mindennapokban erre egyre kevesebb időnk jut, és szükség van olyan megoldásokra, amelyekkel gyorsan készíthetünk el egészséges ételek.

Legújabb termékcsaláduk, a Vital is ezért kerül hamarosan a boltok polcaira, azonnal fogyasztható quinoa, szója és tönkölybúza termékekkel.

Tartósítószermentes konzervek

"A Globus zöldségek és Vital termékek nem tartalmaznak tartósítószert, GMO-mentesek és innovatív gyártási megoldásainknak köszönhetően minden értékes tápanyagukat megtartva jutnak el a termőföldtől a tányérig. Nagy öröm számunkra, hogy a fogyasztóink is érzik és értékelik ezt, amit az is bizonyít, hogy a Globus zöldségkonzerv termékei a közönség szavazatai alapján elnyerték a Top Quality Medal-t, azaz a legjobb minőségű termékeknek járó nemzetközi díjat." – mondta el Vajdahunyadi Csaba, a Globus Kereskedelmi és Marketing Igazgatója az új termékcsaládot bemutató sajtóeseményen, a TRIP hajó fedélzetén.

Az esemény résztvevőit a Style Communications (a Globus kommunikációs ügynöksége, az esemény szervezője) egy képzeletbeli utazásra invitálta a "Vital-szigetekre", ahol a vendégek olyan speciális étrendekbe is beilleszthető gasztrokülönlegességeket is megkóstolhattak, amelyek szintén Globus termékekből készültek.

Kovács Lázás és Pásztor Anna készítik az egészséges összetevőkből álló ételeket.

Lázár Chef – aki december óta működik együtt a márkával – élőben is elkészített egy quinoából készült vital salátát, és elmondta, hogy séfként is bátra ajánlja és használja is a konzervgyártó termékeit, ezért is vállalta örömmel a nagykövet szerepét.

Míg az ételről – Lázár Chef és az Oh My Green közreműködésével – a Globus, a panorámáról pedig Budapest, a zenéről Pásztor Anna Acoustic Trio nevű zenekara gondoskodott.Pásztor Anna már 2017 márciusa óta képviseli a márkát, és elmondása szerint a termékek jelentősen megkönnyítik az életét, hiszen "rocksztárként" és anyukaként is helyt kell állnia nap mint nap, így a főzésre nem marad sok ideje.

Az E-számok valóban rémEsek? Kattintson tovább, és kiderül!

A Globus a Vital termékei piacradobásával egy új korszakot nyitott a konzervgyártásban, amivel a tudatos étrendek kialakításához és fenntartásához nyújtanak segítséget. Ideje tehát másképp gondolni a konzervekre, a Globus zöldség és Vital termékei esetében legalábbis biztosan!

Kovács Lázás és Pásztor Anna készítik az egészséges összetevőkből álló ételeket.
Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.