Legnépszerűbb

Meg lehet enni másnap a kihűlt pizzát? Ezeket jó, ha tudja!

Meg lehet enni másnap a kihűlt pizzát? Ezeket jó, ha tudja!

Ön szokott falatozgatni a pizza maradékából? Ráadásul hidegen? Most megtudhatja, mennyire biztonságos így enni!

Hogyan készül valójában a parmezán sajt? A válasz sokakat megdöbbenthet

Hogyan készül valójában a parmezán sajt? A válasz sokakat megdöbbenthet

A gasztronómia világa tele van olyan dolgokkal, amelyekről nem veszünk tudomást.

7 káros tévhit a fehérjefogyasztással kapcsolatban

7 káros tévhit a fehérjefogyasztással kapcsolatban

A fehérje az egyik legfontosabb tápanyagunk: nemcsak az izmok építőköve, hanem hormonjaink, enzimjeink és immunrendszerünk működésének alapja is. Mégis rengeteg tévhit él róla a köztudatban.

Ez a néhány egyszerű zöldség lecsökkentheti a vastagbélrák kockázatát – mégis alig esszük!

Ez a néhány egyszerű zöldség lecsökkentheti a vastagbélrák kockázatát – mégis alig esszük!

Ha többet eszünk ezekből a gyümölcsökből és zöldségekből, akár 40 százalékkal is csökkenthető a vastagbélrák kockázata.

A gyógyszerész elmondja, mikor nem szabad magnéziumot szedni – sokan ezzel nincsenek tisztában

A gyógyszerész elmondja, mikor nem szabad magnéziumot szedni – sokan ezzel nincsenek tisztában

Nem árt óvatosnak lenni, ha magnéziumot szed!

Amikor a jóból is megárt a sok: a „fibremaxxing” trend árnyoldalai

Amikor a jóból is megárt a sok: a „fibremaxxing” trend árnyoldalai

A fibremaxxing jól hangzó megközelítés, de veszélyt is rejthet.