Hirdetés

Hogyan lehetünk szebbek? (a mezoterápia nyomában)

Mi az a mezoterápia? Innovatív szépészeti kezelések a bőr fiatalítása, feszesítése érdekében. Ráncok, cellulitisz, hajhullás - ég veletek!
Gombamód szaporodnak a mezoterápiával foglalkozó egészségcentrumok, kozmetikai szalonok, illetve más szépészeti kezelést végző intézetek. A módszer vírusszerű terjedésének az oka, hogy a legkényesebb területek kezelésére - hajhullás, ránctalaníts, cellulitisz - mind megoldást nyújt, viszont az árának köszönhetően nem tekinthető sem exkluzív eljárásnak, sem luxuskezelésnek.

Hogyan lehetünk szebbek? (a mezoterápia nyomában)

Hol, hogyan, miért?


Az évek múlásával egyre több figyelmet kell szentelnünk a külsőnk ápolására. Ennek ellenére a genetika gyakran keresztülhúzza a számításainkat és olyan nem várt problémákkal ajándékoz meg minket, mint a hajhullás, az egyre szaporodó ráncok az arcon, illetve a narancsbőr megjelenése a combon és a fenéken. A mezoterápia hatékony és biztos megoldást jelent ezeken a területeken, mivel a módszer rendkívül gyors és szinte fájdalommentes.

A kezelések típusai


A mezoterápiás kezelések között megtalálhatóak a tűvel, vagy tű nélkül végezhető eljárások, illetve a legújabb módszernek a lézeres mezoterápia tekinthető. A kezelés során különböző gyógyszereket és hatóanyagokat juttatnak a bőr felszíne alá, célzottan a kényes területre összpontosítva.

A módszer működésének oka


Az eljárás fokozódó népszerűsége elsősorban a széleskörűen alkalmazható kezeléseknek köszönhető. A mezoterápia területén több mint 100 hatóanyag közül választhat a szépülni vágyó páciens. Így miután kiválasztotta a számára legmegfelelőbb módszert, megkezdődhet a kezelés.


Minimális fájdalom és regenerálódás


Az injekciós kezelés során a megfelelő hatóanyag befecskendezése közvetlenül a kényes területbe történik, ahol a szer kifejti hatását. Az alternatív módszer segítségével regenerálható a kötőszövet, illetve lehetőség van a műtét nélküli zsíreltávolításra is.

Tű nélküli mezoterápia


Ez az eljárás teljes mértékig fájdalommentes, mivel közvetlenül a bőr felszínére kerülnek az egyes hatóanyagokat, majd különböző módszer segítségével - például ultrahang vagy elektroporáció - mélyebb rétegekbe juttatva tudják kifejteni hatásukat. A speciális gépekkel a bőr felvevőképessége nagymértékben fokozható, így a hatóanyagok valóban elérik a megfelelő szövetet és a hatás nem marad el.

Lézertechnológia


Szintén a tű nélküli mezoterápiához tartózó eljárás közé tartozik a lézeres kezelés. Viszont ebben az esetben a hatóanyagok bőrbe juttatása mellett az eredményesség fokozódik a lézer stimuláló hatásnak köszönhetően. A speciális fénytől új sejtek képződnek, így a kötőszövet még inkább képes reagálni a kezelésekre.

Hol érhető el?


Az innovatív módszer új alternatívát jelent az esztétikai kezelések területén. Hatékonysága mellett az egyszerű és szinte fájdalommentes kezeléseknek köszönhetően mára számtalan hely kínál mezoterápiás szolgáltatásokat, beleértve az egészségcentrumokat, kórházakat és kozmetikai szalonokat. Ezzel kapcsolatban valamennyi hely részletes tájékoztatást ad a mezoterápia iránt érdeklődőknek.

További tartalmak terápia témában

További tartalmak bőrbetegség témában

További tartalmak hajbetegség témában

Aktuális hírek

A vashiány 6 furcsa tünete

A vas a szervezet számára nélkülözhetetlen elem, mert biztosítja az oxigén eljutását a sejtekhez, vagyis a hiánya komoly problémákat okozhat. A vashiányt felismerni, amikor még a vérképen esetleg...

A hőhullámok a szívet is kikészítik

Egy új kutatás szerint összefüggés van a menopauza körüli hőhullámok és a szív- és érrendszeri betegségek közt, vagyis megdőlt az a nézet, hogy a szívbetegségek inkább a férfiakat sújtják.

Fehér foltok a körmön: ártalmatlan pöttyök?

A körmökön megjelenő fehér pöttyök, foltocskák nagyon gyakoriak, szinte minden ember észreveheti ezeket a kezén legalább egyszer. De érdemes ezekkel foglalkozni, esetleg bőrgyógyászati vizsgálatra...

Mekkora az ideális péniszméret? - Nők elmondták

Számtalan vicc forrása a kérdés, egy újabb kutatás szerint azonban végre megvan a megoldás, mit is mondanak erről a hölgyek. A PlOS One-ban megjelent tanulmány talán pontot tehet a talányra. 

Házi praktikák benőtt körmök ellen

A benőtt köröm tulajdonképpen azt jelenti, hogy a köröm éles, hegyes széle „belenő” a köröm mellett található, lágy, puha bőrrészbe, és ott nemcsak kellemetlenségeket, de erős fájdalmakat is...

Mikor kóros a menstruációs vér?

Bár nem a legkellemesebb, legesztétikusabb téma, a menstruációs vér meglepően sokat elárulhat a hölgyek egészségéről. Akárcsak a ciklus egyéb jellemzőit, ezt is érdemes figyelni, mert az esetleges...

további cikkek >>