Hirdetés

Hogyan lehetünk szebbek? (a mezoterápia nyomában)

Mi az a mezoterápia? Innovatív szépészeti kezelések a bőr fiatalítása, feszesítése érdekében. Ráncok, cellulitisz, hajhullás - ég veletek!
Gombamód szaporodnak a mezoterápiával foglalkozó egészségcentrumok, kozmetikai szalonok, illetve más szépészeti kezelést végző intézetek. A módszer vírusszerű terjedésének az oka, hogy a legkényesebb területek kezelésére - hajhullás, ránctalaníts, cellulitisz - mind megoldást nyújt, viszont az árának köszönhetően nem tekinthető sem exkluzív eljárásnak, sem luxuskezelésnek.

Hirdetés

Hogyan lehetünk szebbek? (a mezoterápia nyomában)

Hol, hogyan, miért?


Az évek múlásával egyre több figyelmet kell szentelnünk a külsőnk ápolására. Ennek ellenére a genetika gyakran keresztülhúzza a számításainkat és olyan nem várt problémákkal ajándékoz meg minket, mint a hajhullás, az egyre szaporodó ráncok az arcon, illetve a narancsbőr megjelenése a combon és a fenéken. A mezoterápia hatékony és biztos megoldást jelent ezeken a területeken, mivel a módszer rendkívül gyors és szinte fájdalommentes.

A kezelések típusai


A mezoterápiás kezelések között megtalálhatóak a tűvel, vagy tű nélkül végezhető eljárások, illetve a legújabb módszernek a lézeres mezoterápia tekinthető. A kezelés során különböző gyógyszereket és hatóanyagokat juttatnak a bőr felszíne alá, célzottan a kényes területre összpontosítva.

A módszer működésének oka


Az eljárás fokozódó népszerűsége elsősorban a széleskörűen alkalmazható kezeléseknek köszönhető. A mezoterápia területén több mint 100 hatóanyag közül választhat a szépülni vágyó páciens. Így miután kiválasztotta a számára legmegfelelőbb módszert, megkezdődhet a kezelés.


Minimális fájdalom és regenerálódás


Az injekciós kezelés során a megfelelő hatóanyag befecskendezése közvetlenül a kényes területbe történik, ahol a szer kifejti hatását. Az alternatív módszer segítségével regenerálható a kötőszövet, illetve lehetőség van a műtét nélküli zsíreltávolításra is.

Tű nélküli mezoterápia


Ez az eljárás teljes mértékig fájdalommentes, mivel közvetlenül a bőr felszínére kerülnek az egyes hatóanyagokat, majd különböző módszer segítségével - például ultrahang vagy elektroporáció - mélyebb rétegekbe juttatva tudják kifejteni hatásukat. A speciális gépekkel a bőr felvevőképessége nagymértékben fokozható, így a hatóanyagok valóban elérik a megfelelő szövetet és a hatás nem marad el.

Lézertechnológia


Szintén a tű nélküli mezoterápiához tartózó eljárás közé tartozik a lézeres kezelés. Viszont ebben az esetben a hatóanyagok bőrbe juttatása mellett az eredményesség fokozódik a lézer stimuláló hatásnak köszönhetően. A speciális fénytől új sejtek képződnek, így a kötőszövet még inkább képes reagálni a kezelésekre.

Hol érhető el?


Az innovatív módszer új alternatívát jelent az esztétikai kezelések területén. Hatékonysága mellett az egyszerű és szinte fájdalommentes kezeléseknek köszönhetően mára számtalan hely kínál mezoterápiás szolgáltatásokat, beleértve az egészségcentrumokat, kórházakat és kozmetikai szalonokat. Ezzel kapcsolatban valamennyi hely részletes tájékoztatást ad a mezoterápia iránt érdeklődőknek.

További tartalmak terápia témában

További tartalmak bőrbetegség témában

További tartalmak hajbetegség témában

Aktuális hírek

Egyszerű módszerek szájszag ellen

A legtöbb esetben a kellemetlen szájszag ellen viszonylag könnyen tehetünk, de előfordulhat az is, hogy a rossz lehelet kialakulásáért komolyabb probléma a felelős, ennek pedig a megoldása is...

Szívelégtelenség: hogyan kezelhető?

A gyógyszeres kezelésektől az eszközös kezeléseken át a szívátültetésig. Mikor, melyik lehet a megfelelő terápia?

Nem kívánom a szexet, mi a bajom?

A szexuális együttlétek igen fontosak egy párkapcsolatban, ám olykor előfordulhat, hogy a pár egyik tagja összebújás helyett inkább mással töltené az időt. Amennyiben a libidó hiánya túlságosan is...

5 nyári tanács szívbetegeknek

A szívbetegeknek fokozottan érdemes vigyázniuk magukra a kánikulai időszakban, különösen, ha 50 év felettiek, társbetegségeik is vannak és/vagy túlsúlyosak.

Gyógyszerkivitel és behozatal: mit kell tudni az utazóknak?

Egy-egy utazás alkalmával előfordulhat, hogy igazolást kell beszerezni ahhoz, hogy a krónikus betegségükre vagy az akut problémáikra szedett gyógyszereiket gond nélkül magukkal vihessék az utazók...

Betegségek a strandról: így nem szedi össze

A nyár a napozás, a strandolás időszaka. Ám a szünidő és a hőség beköszöntével nemcsak a fürdőzők száma nő ugrásszerűen, hanem sajnos a fertőzéseké és a tipikus strandbetegségeké is. Mit tegyünk,...

további cikkek >>