Jelenlegi hely

Hirdetés
huminsav_nehezfem_meregtelenites

Tudtad, hogy még a hajfesték és a szemceruza is tartalmazhat nehézfémet, például ólmot? A levegőből növényvédőszereket, vegyi anyagokat, a régi fogtömésből amalgámot "nyelünk" évtizedekig. Hogyan, mivel lehet ezeket az anyagokat megkötni és kivezetni? Mutatjuk!

Stressz humicin, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés, huminsav

A huminsav nagyszerű méregtelenítő, nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, segíti az immunrendszerünk működését is. Mikor, hogyan érdemes szedni? 

huminsav_szollosy_janos_humicin

A Hévíz melletti lelőhelyről származó tiszta tőzegből nyert Humicin készítmények sorra nyerik a nemzetközi díjakat. A feltalálóként is elismert Szöllősy Jánost a huminsavas készítményeiért még a belga király is lovaggá ütötte. Vajon hogyan jutott eszébe a tőzegből kivonni és miként csinált ebből üzletet egy fizikus? 

humicin, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés, magyar tőzeg, huminsav

Kivezeti a nehézfémeket és szervessé alakítja az ásványi anyagokat. Kevesen ismerik, pedig a huminsav rendkívül nagy segítség lehet az egészségünk megőrzésében. De pontosan mi ez az anyag, és mit érdemes tudni róla?

humicin, kadmiummérgezés, nehézfém kivezetés, magyar tőzeg, zöldség, nehézfém méregtelenítés, táplálkozás

Az egészséges életmód alapszabályai közé tartozik (persze sok egyéb mellett), hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, sőt lehetőleg ezek tegyék ki az étrendünk nagy részét. De tényleg bízhatunk-e a zöldségekben? Vagy veszélyes anyagok is testünkbe kerülhetnek az ételekkel?

nehézfém, huminsav, humicin, nehézfém méregtelenítés, nehézfém eltávolítás, kadmium, dohányzás

A dohányzás rengeteg súlyos betegség kialakulásával függ össze: jelentős mértékben növeli a szájüregi daganatok, a tüdőrák, a szív- és érrendszeri panaszok rizikóját. Ennek egyik oka például a dohányzás során a szervezetünkbe kerülő nehézfém, a kadmium.