Ezeket látta már?

Hererákot diagnosztizáltak a híres Dortmund csatáránál - így derült ki

hererák, Sebastien Haller, Borussia, Dortmund, csatár

A német klub közleménye szerint az Ajaxtól 31 millió euróért megvett elefántcsontparti csatár hétfőn rosszullétre panaszkodott.

Hererákot találtak a 15-szörös elefántcsontparti válogatott Dortmund csatáránál, Sébastien Hallernél, aki a nyáron szerződött a klubhoz az Ajaxtól 31 millió euróért (12,3 milliárd forint).

A labdarúgó a hétfő délelőtti edzés után rosszullétre panaszkodott, majd alapos orvosi vizsgálatnak vetették alá, ekkor állapítottak meg nála heredaganatot.

A következő napokban további vizsgálatok várnak a 28 éves játékosra. Haller már el is hagyta a csapat svájci edzőtáborát és visszautazott Dortmundba.

Sebastian Kehl sportigazgató közölte: a hírek sokkolták Hallert és mindenki mást is. A teljes BVB-család reméli, hogy Sébastien mielőbb teljesen felépül. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb kezelésben részesüljön.

mondta.

A Bundesliga csapata azt kérte, hogy tartsák tiszteletben a átékos és családja magánéletét, és hozzátették, hogy lehetőség szerint további frissítésekkel szolgálnak majd.

Megfogadta, hogy erősebben tér vissza

A Borussia Dortmund támadója, Sebastien Haller a követőinekTwitteren megfogadta, hogy „erősebben tér vissza”, és megköszönte a szurkolóknak a heredaganat diagnózisát követő támogatásukat.

Forrás: www.insidesport.in
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához