Ezeket látta már?

Impresszum

2019.09.02.

Az egeszsegkalauz.hu impresszuma

Főszerkesztő:

Papp Tímea

Szerkesztőség elérhetőségei:

1122 Budapest, Városmajor u. 11

info@egeszsegkalauz.hu

+36 1 488-5700

Értékesítés:

sales@ringier.hu

+36 1 488-5700 / 3067 mellék

Kiadó:

Ringier Hungary Kft.

1122 Budapest, Városmajor u. 11.

Ügyvezető:

Kovács Tibor

Ringier Ringier Forrás: Ringier

Fotók forrása:

Shutterstock, Getty Image

Ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálatunk csak az oldalon található információkkal kapcsolatban tud segítséget nyújtani. Gyógyszerekkel, tünetekkel, betegségekkel kapcsolatban, kérjük keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

Küldetésünk:

Jelen honlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy hitelesen, aktuális kutatások és szakvélemények felhasználásával tájékoztassuk felhasználóinkat az egészséges életmód és az egészségmegőrzés lehetőségeiről, felvilágosítást nyújtsunk a tünetek és betegségek lefolyásáról, ezek terápiájáról, valamint hogy hozzájáruljunk a gyógyszerek és étrend-kiegészítők biztonságosabb, áttekinthetőbb használatához. Célunk a korrekt ismeretterjesztés, azaz semmilyen orvosi szakvéleményt vagy kezelést nem vállalunk.

Figyelem! Az EgészségKalauz.hu weboldalon található információk nem helyettesítik kompetens egészségügyi szakember véleményét. Termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal szakmai támogatója a PHARMINDEX.

A sajtótermék az Amazon Web Services EMEA SARL (Viale Monte Grappa 3/5 Milano, 20124 Italy) webszerverein működik.

A szerverek működtetését a Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. (ul. Domaniewska 49 02 -672 Warszawa) biztosítja.

A jelen kiadványban megjelent hirdetések tartalmáért, tipográfiájáért a Kiadó felelősséget nem vállal. A hirdetések közzététele a Ringier AG magyarországi cégcsoportjába tartozó egyes társaságok (Ringier Hungary Kft.; Blikk Kft. és Ringier Sports Media Hungary Kft.) (továbbiakban együtt: a „Ringier Társaságok”) Hirdetési Szabályzatának, illetve a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően történik.

A különböző játékokon, rejtvénypályázatokon stb. való részvétel során személyes adatainak megadásával hozzájárul, hogy azok felhasználásával a Ringier Társaságok előfizetési akcióról, promóciókról tájékoztatás küldjön Önnek. Az adatkezelésről részletes tájékoztatást a Kiadó Adatkezelési Tájékoztatójában olvashat.

A Kiadó Általános Értékesítési Szabályzata, Hirdetési Szabályzata, valamint Adatkezelési Tájékoztatója a https://ringier.hu weboldalon érhetők el. A felek jogviszonyára az ezekben foglalt rendelkezések megfelelően irányadóak.

Szerzői jogi nyilatkozat:

A kiadvány hirdetésnek minősülő támogatott cikkeket is tartalmaz(hat), amelyet az ott elhelyezett „Szponzorált tartalom” vagy „Támogatott tartalom” felirat is jelez(het). Amennyiben más módon a hirdetések, reklámok megjelölésre nem kerülnek, úgy azokat (X) megjelöléssel jelöljük. Az Egészségkalauz megjelölés a Kiadó védjegyoltalma alá tartozik. Minden jog fenntartva!

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához