Élelmiszerpazarlás
Fejenként 62 kg ételt pazarolunk el évente
Egyre égetőbb problémát jelent az élelmiszer-hulladék és a túlfogyasztás: a háztartásokban keletkező felesleg nem csak gazdasági, de komoly környezeti terhet is ró a bolygóra.
Élelmiszerpazarlás: így csökkenthetjük a Nébih szakemberei szerint
Magyarországon évente 810 ezer tonna élelmiszerhulladék keletkezik.
Legnépszerűbb
-
Hírek
Kiderült, négyből három magyarnak csak a hibátlan gyümölcs ízlik
Nem vagyunk túl kreatívak az ételmaradékok felhasználásában.
-
Színes
Ez az egyszerű trükk megmenti a fonnyadt zöldségeket
Ez a módszer nemcsak a zöldségeinket menti meg, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy kevesebb étel kerüljön a kukába.
Ez az egyszerű trükk megmenti a fonnyadt zöldségeket
Ez a módszer nemcsak a zöldségeinket menti meg, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy kevesebb étel kerüljön a kukába.
Kiderült, négyből három magyarnak csak a hibátlan gyümölcs ízlik
Nem vagyunk túl kreatívak az ételmaradékok felhasználásában.
Hogyan csökkenthető a karácsonyi pazarlás? Útmutató készült róla
Értékes nyereményt is szerezhet azzal a különleges hűtőhasználati útmutatóval, amit idén karácsonyra állított össze a Nébih.