Ezeket látta már?

Kisgyerekes anyukaként álom csupán a hatékony otthoni alakformálás? (X)

2018.06.06. Módosítva: 2018.06.07.
baba_otthon_edzes_alakformalas_flabelos

A gyermekek megszületése után sokan küzdünk a felszedett kilók leadásával. Néhány szerencsés alkat kivételével, szinte mindenkinek tervbe van véve a régi forma visszanyerése. Ráadásul mind ismerjük az érzést, amikor pici baba, vagy több kis gyermek mellett a szabadidőnk körülbelül a nullával egyenlő és minden gondolatunk a gyermekeink körül forog. Nincs időnk semmire, de főleg magunkra nem tudunk értékelhető mennyiségű időt szakítani. Pedig mennyire szeretnénk, nem igaz?

Ha volna olyan megoldás, ami tényleg hatékony az alakformálásra, jó kondíciót is biztosít, mert az ugye jelenleg a béka feneke alatt van, és akkor tudnánk alkalmazni, amikor épp van 10 szabad percünk, mert véletlenül jól elvan a gyerek, de nem csupán 10 percnyi, hanem akár egy órányi edzést is elvégezhetünk vele, akkor mihez tudnánk nyúlni? Milyen eszköz van olyan, ami szuper sebességgel az egész testet átmozgatja, amihez nem kell sok akaraterő, nem kell túl nagy erőfeszítés, mégis hatékony és valóban látványosan feszesíti, formálja át az alakunkat az otthonunk kényelmében?

Otthoni alakformálás

Lehet, hogy már nem a legtrendibb, viszont még mindig az egyik legkézenfekvőbb megoldás a Mediwel legnépszerűbb alakformáló mozgásterápiás készüléke, ami az utóbbi 10 év során már sokat bizonyított. Világszerte több százezres, itthon tízezres létszámú család használja elégedetten a FLABéLOS alakformáló mozgásterápiás eszközt, mely már az első alkalom után is azonnal érezteti a hatását. A vibráció hatására a vér- és nyirokkeringés serken, megnyílnak a bőr alatti kis kapilláris erek, és a teljes testben javul a mikrocirkuláció. A bőr már tíz perc edzés után is viszket a zsírlerakódások helyén.

Kisgyerekes anyukaként álom csupán a hatékony otthoni alakformálás? (X)

AFLABéLOSalakformálót a baba mellett is nyugodtan lehet használni.

Egy-két hónap elteltével a hatás centiméterekben is jól mérhető: az izmok formásabbak, feszesebbek lesznek, a cellulit csökken, a bőr kisimul. Ha nincs túlzott kalória-visszapótlás, és sok folyadékot fogyasztunk mellé, hamarosan kilókban is meglátszik a fogyás mértéke, és csupán napi 10 percet vesz igénybe a használata, anélkül, hogy a lakást el kellene hagyni érte, ami ideális megoldás a kis gyermekes életmód mellett is.

Alakformálás: kettő hónapon belül látható eredmény

Próbáld ki most egy hónapig kockázatmentesen! Ha nem vagy elégedett, 30 napon belül visszavásároljuk a készülékedet! Biztosak vagyunk abban, hogy ha minden nap csak 10 percet szánsz a FLABéLOS vagy a Sport FLABéLOS használatára, a hatás a kondíciódban, közérzetedben nem marad el.

Két hónap után pedig már a környezeted is érzékelni fogja a változást. Ha túl vagy az első hónapokon és a kondíciód jelentősen javult, úgy érzed, kicsit többet is bírnál, akkor próbáld ki a Sport FLABéLOS 28 perces edzésprogramját, ahol együtt edzhetsz Miló Vikivel egy hangulatos videós erősítő órán, ami ingyenesen nézhető a youtube-on, és amelyet már több mint 25 ezerszer néztek már meg és tornásztak végig a pehelysúlyú női boksz világbajnokkal.

Kisgyerekes anyukaként álom csupán a hatékony otthoni alakformálás? (X)

Sport FLABéLOS és FLABéLOS: mind a kettőt ki lehet próbálni.

Ha szeretnél még több információt kapni a FLABéLOS vagy a Sport FLABéLOS alakformálóról, akkor nézz szét a weboldalunkon, gyere be hozzánk Óbudára a bemutatótermünkbe egy ingyenes próbaalkalomra, vagy iratkozz fel ITT hírlevelünkre, hiszen új feliratkozóinkat nagy értékű, az aktuális akciókon felüli, több hónapig érvényes egyedi kedvezménnyel lepjük meg.

www.mediwel.hu Az Ön egészsége a mi küldetésünk.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához