Ezeket látta már?

Hajszálpontos képet adhatnak az új kórházi monitorok

2017.11.30. Módosítva: 2017.11.30.
monitor2-ek

Az új eszközök a kórházi betegellátás számos területén kínálnak megoldásokat a páciens regisztrációtól a diagnosztikán át a sebészi beavatkozásokig. Lássuk, mik ezek!

A Medica 2017 szakkiállításon az LGkét új kijelzőt mutattak be az egészségügy képviselői számára: a 3MP-es 21HK512D diagnosztikai monitort, valamint az 1.3MP-es 19HK312C gyógyászati megtekintő monitort.

Miért jók az új monitorok?

A készülékek korrigálják a szürkeárnyalatos tónusokat, hogy a megjelenő kép mindig pontos és megbízható legyen.

A dinamikus szinkron mód (Dynamic Sync Mode) csökkenti a bemeneti késleltetést, a vibrálásmentes kép és az olvasó üzemmód pedig kíméli az orvosok szemét, akik így hosszabb műszakokban is a szemük erőltetése nélkül dolgozhatnak.

A monitorok fejlett IPS technológiája lehetővé teszi, hogy egyszerre több orvos nézze ugyanazt a képernyőt, hiszen a színek széles betekintési szög esetén is legfeljebb minimális torzítással jelennek meg.

A készülékek víz- és porállók, tökéletes működést biztosítva pára, folyadék, por vagy egyéb más, a kórházi környezetre jellemző kihívás esetében.

monitor2-ek

A Medica szakkiállításon 2016-ban 70 ország 5100 kiállítója vett részt, amely több mint 40 éve hozza össze az üzlet, a kutatás és a politika legjelesebb képviselőit, hogy fórumot és lehetőséget biztosítson a különféle egészség-ügyi és technológiai témák megvitatásának és bemutatásának.

Kattintson tovább, és megtudja, milyen újítások várhatóak a patológiai diagnosztikában!

"Bízunk benne, hogykomoly segítséget jelent majd a gyógyításban, mivel régóta gyártunk kiváló minőségű kijelzőket, az egészségügyi szakemberek biztosak lehetnek abban, hogy amit a képernyőn látnak, az hajszálpontosan tükrözi a valóságot."

forrás: LG

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához