Étkezés
Így pótolhatja élelmiszerekkel a C-vitamint
A C-vitamin támogatja az immunrendszert, részt vesz a kollagénképzésben, javítja a vas felszívódását és a szervezet stressztűrő képességét. Lássuk, hogyan pótolhatjuk zöldségekkel, gíyümölcsökkel!
Mindig desszerttel zárná az étkezést? Meglepő okok állnak mögötte
Önnel is elő szokott fordulni, hogy ebéd után mégis egy kis édességre vágyik?
Ezek a tünetek utalhatnak arra, hogy túl kevés rostot fogyaszt
Az élelmi rost kulcsfontosságú az emésztés és az általános egészség szempontjából.
Mikor a legegészségesebb a paradicsom? Igencsak meglepő a dietetikus válasza
A friss vagy a feldolgozott paradicsom az egészségesebb?
Egész életében rosszul sütötte a csirkét – és ezzel az egészségét kockáztatta
Ön meg szokta mosni a csirkét?
Fehérjehiány 60 felett: a csendes veszély, amit sokan nem vesznek észre
Az idősek nagy része bizonytalan abban, hogy elegendő fehérjét fogyaszt-e.
Négy hétköznapi étel, ami úgy megdobja a vércukorszintet, mintha egy marék cukrot enne
Ha magasabb a vércukorszintje, ezekkel az ételekkel csak óvatosan!
Meg lehet enni a sütőtök héját? Íme az igazság az őszi nagy kérdésről
Muszáj a sütőtök héjának a komposztra kerülnie?