Ezeket látta már?

Futás közben összeesett a férfi a Margit-szigeten, így reagáltak rá a járókelők

mentő, margitsziget, futó, újraélesztés

Az 50 év körüli férfi a villamosmegálló mellett lett rosszul.

"A Margit-szigetre kérték ma délelőtt a mentők gyors segítségét ahhoz az 50 év körüli férfihez, aki futás közben lett rosszul. Az egyébként sportos férfi egy villamosmegálló mellett esett össze hirtelen, így több szemtanú is azonnal a segítségére sietett, mentőt hívtak és a telefonos utasítások alapján megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett." - olvasható az OMSZ közösségi oldalán közzétett posztban.

A bejegyzésből kiderült, hogy a A tapasztalt mentésirányító értesítette a legközelebbi mentőegységet, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bátor járókelőket, amihez hamarosan egy félautomata defibrillátorral felszerelt BKK forgalmi helyszínelő csapat is csatlakozott.

"Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a helyszínen tartózkodó rendőrök adtak árnyékot a tűző nap ellen az életmentőknek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások és a korai sokk végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők" - írták a posztban.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: facebook.com/orszagosmentok
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához