A hasnyálmirigy-gyulladás komoly megterhelést jelent a szervezet számára, és a gyógyulás utáni időszakban különösen fontos, hogy kíméletes, mégis tápanyagdús étrendet kövessünk.
Most, hogy vége a karácsonynak, érdemes új egészségesebb recepteket is kipróbálni.
Sajnos sokan nem szeretik, pedig számtalan jótékony hatással bír.
A káposzta amellett, hogy számos ízletes étel alapanyaga, a szervezetünknek, immunrendszerünknek is jót tehet. Természetes segítőnk lehet a vitamindús zöldségekben, gyümölcsökben kevésbé gazdag hónapokban is.
A savanyú káposztát nemcsak az íze, hanem az egészségünkre gyakorolt hatása miatt is érdemes enni.
Az ünnepi ételek komoly problémát is okozhatnak, ha nem tart be néhány fontos szabályt.
Egyáltalán nem törvényszerű az, hogy karácsonykor plusz kilókkal gyarapodjunk, ugyanis az igazság az, hogy az édességeket nem számítva nagyon is egészséges menüt fogyaszthatunk az ünnepekkor!
A savanyú káposzta különlegesen egészséges savanyúság, amely minden évszakban nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal látja el a szervezetünket. Lássuk, miért érdemes belőle minél többet fogyasztani!