Kaposzta | Egészségkalauz

Kaposzta

Hasnyálmirigy-gyulladás után: mit lehet enni, és mit kell kerülni?

Hasnyálmirigy-gyulladás után: mit lehet enni, és mit kell kerülni?

A hasnyálmirigy-gyulladás komoly megterhelést jelent a szervezet számára, és a gyógyulás utáni időszakban különösen fontos, hogy kíméletes, mégis tápanyagdús étrendet kövessünk.

Tápláló zöldséges receptek az ünnepek utáni fogyókúrához

Tápláló zöldséges receptek az ünnepek utáni fogyókúrához

Most, hogy vége a karácsonynak, érdemes új egészségesebb recepteket is kipróbálni.

Kelbimbó - ezért érdemes minél többször az asztalra tenni

Kelbimbó - ezért érdemes minél többször az asztalra tenni

Sajnos sokan nem szeretik, pedig számtalan jótékony hatással bír.

Sokat stresszel? Ez a karácsonyi étel sokat segíthet!

Sokat stresszel? Ez a karácsonyi étel sokat segíthet!

A káposzta amellett, hogy számos ízletes étel alapanyaga, a szervezetünknek, immunrendszerünknek is jót tehet. Természetes segítőnk lehet a vitamindús zöldségekben, gyümölcsökben kevésbé gazdag hónapokban is.

Rossz az emésztése? Egyen több savanyú káposztát!

Rossz az emésztése? Egyen több savanyú káposztát!

A savanyú káposztát nemcsak az íze, hanem az egészségünkre gyakorolt hatása miatt is érdemes enni.

Töltött káposzta, sajt, kovászos kenyér - gyomorprobléma és magas vérnyomás esetén erre figyeljen!

Töltött káposzta, sajt, kovászos kenyér - gyomorprobléma és magas vérnyomás esetén erre figyeljen!

Az ünnepi ételek komoly problémát is okozhatnak, ha nem tart be néhány fontos szabályt.

Egészséges és finom karácsonyi menü: ezeket az alapanyagokat szerezze be!

Egészséges és finom karácsonyi menü: ezeket az alapanyagokat szerezze be!

Egyáltalán nem törvényszerű az, hogy karácsonykor plusz kilókkal gyarapodjunk, ugyanis az igazság az, hogy az édességeket nem számítva nagyon is egészséges menüt fogyaszthatunk az ünnepekkor!

Legyengült az immunrendszere? Egyen többször káposztát!

Legyengült az immunrendszere? Egyen többször káposztát!

A savanyú káposzta különlegesen egészséges savanyúság, amely minden évszakban nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal látja el a szervezetünket. Lássuk, miért érdemes belőle minél többet fogyasztani!