Sóbevitel
Káliummal dúsított só: korábban veszélyesnek tartották, most a WHO ajánlja
Az ilyen típusú sóról egy évtizede még az terjedt az interneten, hogy „mérgező” és közvetetten számos betegség kockázatát növeli.
Apróság, mégis sokat segít a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében
Ennek a konyhai alapanyagnak a gyakori és túlzott fogyasztása növelheti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
Legnépszerűbb
-
Cukorbetegség
Apróság, mégis sokat segít a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében
Ennek a konyhai alapanyagnak a gyakori és túlzott fogyasztása növelheti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
-
Táplálkozás
Káliummal dúsított só: korábban veszélyesnek tartották, most a WHO ajánlja
Az ilyen típusú sóról egy évtizede még az terjedt az interneten, hogy „mérgező” és közvetetten számos betegség kockázatát növeli.