Legnépszerűbb

Hogyan adagoljuk a nátrium-benzoátot a lekvárokhoz, befőttekhez? Gyógyszerész mondja el

Hogyan adagoljuk a nátrium-benzoátot a lekvárokhoz, befőttekhez? Gyógyszerész mondja el

Átmentené a nyár ízeit télre? Készítsen lekvárokat, dzsemeket, befőttet! Gyógyszerészünk a tartósításhoz ad tanácsokat, vagyis patikamérlegen a nátrium-benzoát.

Aszalás, szárítás: tartósítani cukor és adalékanyag nélkül is lehet. Elmondjuk, hogyan

Aszalás, szárítás: tartósítani cukor és adalékanyag nélkül is lehet. Elmondjuk, hogyan

Nem muszáj egészségtelennek lenniük azt aszalt és a szárított ételeknek.

Gombos Edina: rafinált ecetes trükkel tartja sokáig frissen a gyümölcsöket

Gombos Edina: rafinált ecetes trükkel tartja sokáig frissen a gyümölcsöket

Amrikában már trendi a módszer - Edina most lépésről lépésre videóban mutatta meg az eljárást magyar követőinek.