Tünetkereső
vonal

Felhasználási feltételek

Jelen felhasználási feltételek a Tünetkereső webalkalmazásban elérhető tünetkereső szolgáltatás és információ (továbbiakban: „webalkalmazás”) igénybevételére és felhasználására vonatkozik. A webalkalmazás használatával a felhasználó elfogadja és megértette a jelen felhasználási feltételeket és magára nézve kötelező érvényűnek ismeri el.

A webalkalmazás célja az általános információ nyújtás, valamint egészségügyi panasz, probléma esetén – a webalkalmazás által megjelenített kérdések és az azokra adott válaszok kiértékelése után - felhívni a figyelmet a lehetséges betegségekre és azok hátterében valószínűsíthető okokra.

A webalkalmazást a felhasználó saját felelősségére használhatja. A webalkalmazás nem helyettesíti a szakszerű orvosi vizsgálatot és tanácsadást. Az itt megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek, továbbá nem képezhetik szakmai tanácsok és ajánlások alapját. Egészségügyi panasz, probléma esetén minden esetben forduljon orvoshoz! A webalkalmazás felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért az alkalmazást üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal és minden felelősséget elhárít, amely bárkinek a webalkalmazásban megjelent információkkal kapcsolatos káresetre vonatkozik.

A webalkalmazás üzemeltetője nem felel a felhasználó által megadott adatok pontosságáért, valódiságáért.

Vissza a tünetkeresőre