A kutatók bogyós gyümölcsöket vizsgáltak: ezért emelték ki éppen a szedret.
Isteni finom, és nem csak a memóriát, de az összpontosító-képességet is javítja.
Mely ételeket fogyasszuk akár napi szinten, hogy szervezetünk mindig egészségesen funkcionáljon? Íme 9 tápanyagban gazdag és igazán ízletes étel!
Az áfonya jót tesz az agynak, erősíti az immunrendszert és csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának a kockázatát. Lássuk, miért érdemes még rendszeresen beilleszteni az étrendbe!
Ha ön, vagy egy családtagja 65 év feletti, jó, ha barátságot köt az áfonyával!
Lehet-e gond abból, ha cukorbetegként áfonyát eszünk?
Bizonyítékot találtak, hogy a bél mikrobiomja miként reagál az áfonyára, s annak dózisára.
Az áfonya nem feltétlen tartozik a legnépszerűbb hazai gyümölcsök közé, pedig nagyon is érdemes beépíteni az étrendünkbe.