Ezeket látta már?

Az áttétes rákot is felzabálja ez az injekció

egerek

Az immunrendszer erősítése a kulcsa annak az injekciós kezelésnek, ami hatalmas áttörést jelent a rákgyógyításban: most már embereken is tesztelik a kezelést!

Az Egyesült Államokbeli Stanford Egyetemenpozitív eredményeket értek elolyan egereknél, melyekemlő-,vastagbél-és bőrrákbetegségben szenvedtek.A kísérlet teljes siker volt: 90-ből 90 egeret sikerült teljesen kigyógyítani a rákból.

Eltűntek a rákos daganatok

A módszer lényege, hogy közvetlenül a rákos daganatba fecskendeznek be egy immunerősítő szert: az injekció1mg DNS-t és 1mg antitestettartalmaz, ami segíti a szervezetet a rák elleni küzdelemben, mert aktiválja a T-sejteket. A tumorok eltűntek, és az injekciós kezelés még azt is megakadályozta, hogy visszatérjenek!Ronald Levy professzor, a Kaliforniai Stanford Egyetem kutatóinak vezetője egyszerűen "csodálatosnak" nevezte az eredményt.

egerek

Rákos megbetegedés: mit jelent ez az eredmény

Olyan egereknél, amelyeket úgy tenyésztettek, hogy mind a tíz mellüknél kialakuljon a rák, szintén reagáltak a kezelésre. Az első rákos daganat kezelése gyakranmegakadályozta,hogy a jövőben is kialakuljon,ezzel jelentősen megnövelték az álatok élettartamát.

Az eljárás reményt adhat az olyan előrehaladott rákos betegeknek is, akiknek a tumor már szétterjedt testük más részeire is. Viszont az injekció csak az azonos típusú rák ellen hatékony, ezért a melldaganat elleni injekció nem gyógyír egy jövőbeli vastagbélrák ellen.

Tovább kutatják a rák elleni injekciós kezelést

Ez az injekciós kezelés megvédheti azokat az embereket is, akik genetikailag hajlamosak arákos megbetegedésekre - például azok, akik Jolie génnel rendelkeznek – mondják a kutatók.

Ezek csökkenthetik a rák kockázatát - lássuk!

Az egyik típusú injekciós kezelés már most pozitív eredményeket mutatott embereken is, a többi még tesztelés alatt áll.

forrás: TheSun

Forrás: EgészségKalauz