Ezeket látta már?

Hirdetés

Az ételintoleranciától a hatékony megoldásig

Az ételintoleranciától a hatékony megoldásig

Bátran kijelenthetjük, hogy az egészség mindenkinek a legdrágább kincse. Ha úgy tekintenénk az étkezésre, mint az egészségmegőrzés egyik alappillérére, nem lenne a mai világban ennyi étkezéssel összefüggő panasz. Pedig testünk félreérthetetlen jelzéseket ad amennyiben egy ételféleség nem megfelelő a számára.

Ezeket a jelzéseket célszerű komolyan venni, hiszen egy hosszan fennálló, folyamatos diszkomfort érzettel kevésbé vagyunk hatékonyak mindennapjainkban. Megjelennek és mindennapossá válnak az olyan tünetek, mint a puffadás, étkezést követő hasi fájdalom, migrén, fejfájás, kiütések, pattanás, esetleg álmatlanság, szorongás, depresszió.

Bár manapság sokan megpróbálják kezelni a kellemetlen tüneteiket spontán, vagy valamilyen felkapott diétával, netán a szomszédasszony tanácsaival, azonban a kézzelfogható eredmény legtöbbször elmarad. Ennek egyszerű oka van, ha egy diéta valakinél működik, nem biztos, hogy nálunk is hatásos lesz.

Manapság az okos és tudatos táplálkozás alapja, hogy élelmiszercsoportok szerinti bontásban feltérképezhető van-e számunkra tiltott, vagy kevésbé javasolt tápanyag.

Létezik lemondások nélküli megoldás?

Igen! Ma már nem kell megelégednünk általánosításokkal, mivel egészen pontosan meghatározható, hogy mely élelmiszereket szükséges időszakosan nélkülözni, vagy kerülni a gyors és garantált eredményt adó Ételintolerancia 206 vizsgálat segítségével. Ez a vizsgálat karnyújtásnyira van szinte mindenki számára országszerte, az erre a vizsgálatra specializálódott, kiemelkedő szakmai háttérrel és a legmodernebb, legjobb diagnosztikai eszközökkel rendelkező Corden Magánlaboratórium Hálózat szolgáltatásával.

Miért és hogyan segít ez a vizsgálat megszabadítani a kellemetlen tünetektől a mindennapokban?

Mert valós problémára valós választ ad. 10 élelmiszercsoportban 206 allergént vizsgálnak, megfizethető áron. Egy allergén vizsgálata, kevesebb, mint 200 Ft-ba kerül.

De ez még nem minden. A vizsgálat gyermekbarát, mivel az ujjbegyből vett pár csepp vérből is kimutatható mi okozhatja a kicsi hasi panaszait. A vizsgálat 3 éves kortól ajánlott.

Van még egy jó indok, hogy miért ezt a vizsgálatot érdemes választani. Ha az Ön lakóhelyén nincs Corden laboratórium vagy vérvételi pont, akkor is van megoldás, mert az otthoni mintavételi csomag lehetővé teszi a pontos útmutató segítségével az Ételintolerancia 206 vizsgálat elvégzését. A mintavételi csomag bármely Corden ponton vagy a kozpontilabor@corden.hu mail címen megvásárolható.

Minden lehetőség adott, hogy mostantól a táplálkozásunkban a tudatosság legyen a középpontban! Az ételintolerancia esetében is érdemes hangsúlyt fektetni a megelőzésre. Az Ételintolerancia 206 szűrővizsgálaton való részvétellel sokat tehetünk azért, hogy a kapott eredmény ismeretében javítsunk életminőségünkön.

A vizsgálat eredménye 2-4 munkanapon belül készül el. Saját dietetikusuk segítségével pedig lehetőség van egy személyre szabott táplálkozási terv összeállításában. Mindezt várakozás és sorban állás nélkül, kényelmes online időpontfoglalással.

Most már könnyen belátható, hogy nem kell lemondani kedvenc ételeinkről sem, mert ha hatékony megoldásra van szükség, akkor kizárólag a CORDEN Magánlaboratórium Hálózat, az Innovatív Laboratórium bármelyik laboratóriumában, vérvételi pontján, vagy akár otthon elvégezve egy egyszerű mintavétellel az Ételintolerancia 206 vizsgálat adja meg a problémára a profi választ.

Forrás: Corden Kft.