Ezeket látta már?

Közérdekű: rákbeteg gyerekeket segítő adományvonal

2013.09.05. Módosítva: 2015.11.04.

A rákbeteg gyerekek és fiatalok társadalomba való visszailleszkedését segítő Híd Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda munkáját lehet támogatni szeptemberben és októberben a hello holnap! adományvonal hívásával.

Az elkövetkező két hónapban a Tölösi Péter Alapítvány által fenntartott Híd Iroda szakembereinek munkáját segítik, akik a Telekom 13688-as adományvonalát hívják.

Közérdekű: rákbeteg gyerekeket segítő adományvonal

A szervezet pszichológusokból, mentortanárokból és gyógytornászokból álló csapata a pécsi Gyermekgyógyászati Klinika Onkohematológiai osztályán kezelt, krízishelyzetben lévő fiatalok komplex támogatásán dolgozik és főként a régió falvaiban, kisvárosaiban élő családok, gyerekek társadalmi visszailleszkedését segíti - tájékoztatta közleményben a telefontársaság az MTI-t.

A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forintos adományt jelent, amely áfamentesen, teljes egészében átadásra kerül a kedvezményezett szervezet részére, kivéve a Domino feltöltőkártyával kezdeményezett hívások esetén.

A rákbeteg gyerekek esetenként évekig tartó kezelése során nemcsak a betegek, hanem az egész család élete átalakul; a családi közösségek felbomlásától az állásvesztésig számos súlyos probléma merül fel. Ezen igyekeznek segíteni a Híd Iroda szakemberei.

Forrás: MTI