Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

Megérkezett Budapestre a világ egyik legmodernebb látásjavító lézerkezelése!

szem kozeli

A szemüveg és a kontaktlencse viselése sok macerával jár, érthető, ha szeretnénk jóval szabadabban, effajta kötöttségek nélkül élni. A tudomány és a technika fejlődésével most új utak nyílnak meg a lézeres látásjavításban is. A megoldás: Sasszem FEMTO Smart lézerkezelés.

Az új Sasszem FEMTO SMART kétlézeres kezelés a legnépszerűbb hazai látásjavító klinika, a Sasszemklinika újdonsága. A forradalmi lézeres szemműtét személyre szabottan tökéletesíti a látást. Ennek köszönhetően 100% feletti lesz a látásélességünk és jobb látásélességet élvezhetünk nehezebb látási körülmények között is, például szürkületben, este vagy csillogó fények között.

Nézze meg a Sasszem FEMTO Smart kezelés videóját!

A jó látásélmény az egyéni fénytörési hibák feltérképezésén múlik

Tudta, hogy szemének saját domborzata van? A szem formája és a szaruhártya felszínének mintázata épp olyan egyenetlen, akár a legváltozatosabb domborzat. És ahogyan nincs két egyforma pont a földfelszínen, úgy nincs két egyforma szem sem. Minél pontosabban feltérképezzük, annál eredményesebben kezeljük a szem fénytörési hibáit.

A szaruhártya felszíne egyenetlen, akár egy domborzati térkép A szaruhártya felszíne egyenetlen, akár egy domborzati térkép Forrás: https://sasszemklinika.hu/

Az egyéni fénytörési hibákról szemünk törőközegeinek, főként a szaruhártyának eltérései tehetnek. A szem mélyebb rétegeiben is előfordulhatnak eltérések, melyek a látóhártya felé tartó fény útját megtörik. A dioptria értéke is más lehet a szem egyes részein. A -3-as dioptria jelentheti azt, hogy a szaruhártya középső részén a dioptria csak -2,8, a szélek felé haladva -3,2. A fénytörési hibák pontos mérése nagy kihívás, a hagyományos szemészeti mérőeszközök nem érzékelnek minden egyéni jellegzetességet.

Tökéletes mérés a világ egyik legkorszerűbb szemészeti mérőeszközével

A Schwind Peramis a világ egyik legkorszerűbb szemészeti mérőeszköze úgy pásztázza a szemet, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa, másodpercenként 33 képet készít, nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit.

Schwind Peramis – 45 000 ponton méri a szem fénytörési hibáit Schwind Peramis – 45 000 ponton méri a szem fénytörési hibáit Forrás: https://sasszemklinika.hu/

Az így nyert több tízezer mérési adat felhasználásával egy precíz kezelési terv készül. Ez alapján a műtét első fázisában a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS 5 dimenziós szemkövető lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját. Mivel az azonos márkájú lézer és a mérőműszer összehangoltan működik, a biztonság és a pontosság garantált. 

Schwind AMARIS 5 dimenziós lézer Schwind AMARIS 5 dimenziós lézer Forrás: https://sasszemklinika.hu/

Akár 1 nap pihenés után visszatérhetünk a munkába

Nagy előnye, hogy nem kell szabadságot kivennünk. A műtétet követően 1 napos pihenés után újra dolgozhatunk, vezethetünk autót, dolgozhatunk számítógép előtt.

Csak a legnagyobb hazai szemészeti lézerklinikán!

Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezeléshez hasonlóan komplex, kétlézeres technológián alapuló látásjavító műtét Európában eddig csak Londonban volt érhető – és most már a Budapesten, a Sasszemklinikán is.

Szeretne jobb látásélményt az egyik legbiztonságosabb láztásjavító megoldással? Válassza a Sasszemklinikát, ahol több mint 100 000 kezelés tapasztalatával várják Önt is! Most érdemes ingyenes alkalmassági vizsgálatra jelentkeznie: sasszemklinika.hu!

Forrás: egeszsegkalauz.hu