Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Pornót néz a párja? A hálószobában is megérezheti a következményeit

pornó, szex, impotencia, libidó, férfi

Internetes pornón lassan egy egész generációnyi fiatal férfi nőtt fel, akiknek emiatt gondjai lehetnek a hálószobában.

A szexuális tartalommal megtöltött képek és az új média pornófilmjei érzéketlenné teszi a férfiak egy részét, mivel szinte képtelenek izgalomba jönni a hagyományos szexuális együttléttől egy hús-vér női partnerrel - állítja egy tanulmány.

Az internetes pornó veszélyei

A kutatás eredményei szerint az impotencia már nem csupán a középkorú, rossz egészségi állapotú férfiakra jellemző, hanem az életük teljében lévő fiatal férfiak is egyre gyakrabban szembesülnek a szexuális teljesítőképességük lankadásával.

A szexuális diszfunkció korai bekövetkezését és libidó csökkenését a szexuális örömérzetért felelős dopamin neurotranszmitter állandó túlstimulálásával magyarázza a tanulmány, mely a gyakori internetes pornófilm nézés következtében alakul ki.

Pornó: túl sok az inger?

Az agy egy idő után nem képes megfelelően reagálni a dopamin jelzéseire, ugyanis a hozzászokás miatt egyre erősebb és egyre extrémebb ingerekre van szükség ahhoz, hogy a szexuális izgalom kialakuljon.

Szex és terhesség: kárt tesz a babában? Kattintson tovább!

"Az erotikus fényképek és videók egy jó ideje jelen vannak a mindennapi életünkben, azonban az internetnek köszönhetően a pornográfia bárhol bármikor, bárki számára azonnal elérhetővé vált" - mondta Marnia Robinson, a tanulmány szerzője.

Forrás: dailymail.co.uk

Forrás: http://www.dailymail.co.uk