Ezeket látta már?

Hirdetés

Intim témák kerülnek fókuszba az Élet Erő Expo második élő adásában

Élet Erő Expo

Ön tudja, melyik étel csökkenti a házastársak szexuális étvágyát? Többek között erre a kérdésre is megadja a választ az ÉLET ERŐ EXPO Live műsora május 26-án.

Csütörtökön, 17 órától újabb élő műsorral jelentkezik az ÉLET ERŐ EXPO. Ezúttal izgalmas szakmai nap várja a nézőket olyan témákban, mint a teherbeesési zavarok, szexuálterápia, pszichoszomatika, valamint az ősi, keleti és nyugati orvostudomány találkozása. A műsor sztárvendége, Völgyi Zsuzsi énekes, akivel kardiológiáról és diétáról beszélgetünk, emellett akusztikus jazz koncerttel is színesíti a műsor programját.

Kapcsoljuk az Allee bevásárlóközpontot

A Széchenyi Fürdő után ezúttal is különleges helyszínről, az Alle Bevásárlóközpontból jelentkezik az Expo Live műsora. Délután öt órától Matics Kata, az Intima.hu alapítója, az Egészségkommandó és a Hormonline.hu társalapítója a női egészségről fog beszélni. Dr. Szócska Gábor az ÉKC Új Szent János Kórház és Szakrendelő igazgatója az egészségügyi innovációkról tart előadást. A szakmai nap folytatásában Dr. Pilling János pszichiáter, egyetemi docens, a Magyar Szexuális Medicina Társaság elnöke segítségével a szexuálterapeuta rendelőjébe nyerhetünk bepillantást. Domján András hipnózis szakértő a lélek mélyére ásunk pszichoszomatika témakörében. Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész- és gyógynövénykutatótól pedig megtudhatjuk „Mire jó a CBD olaj?”. Az estét Dr. László Dániel szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos zárja nőgyógyászati témájú előadásával.

A Live műsorból nem maradhat el a jóga sem. Az ősi, keleti és a modern, nyugati orvostudomány találkozásáról beszélget, Amin-Váczi Virág a Vivéka Jóga oktatója, NMPT instruktor és Dr. Hovanecz Anikó belgyógyász, gasztroenterológus, jógaterapeuta, jógaoktató, a Fény Jógaterápiás intézet vezetője.

Az Expo Live sztárvendége ezúttal Völgyi Zsuzsi lesz, aki kardiológia és diéta témáról fog beszélni, valamint akusztikus jazz koncertet is ad az este folyamán.

Az Expo Live műsort május 26-án, 17:00-tól élőben közvetítjük az Élet Erő Expo honlapján és Facebook oldalán.

Online kiállítás az egészségről

Az ÉLET ERŐ EXPO kiemelt célja, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető segítséget nyújtson az egészségét érintő legfontosabb kérdésekben. Egyszerűen, utazás nélkül, az otthonuk kényelméből, a legmegfelelőbb időpontban és ráadásul ingyenesen böngészhessenek a „több tízezer virtuális négyzetméteren” megvalósuló rendezvény programjaiból.

Élet Erő Expo

A szervezőknek a szakmaiság mellett fontos szempont volt az is, hogy a látogatók szórakoztató és közérthető módon juthassanak az egészségük szempontjából releváns információkhoz. Látványos 3D standokkal, online bejárható terekkel, hasznos előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és további izgalmas programokkal, kvízjátékokkal várják a látogatókat, akik a virtuális kiállítás élménye mellett értékes nyereményekre, jelentős kedvezményeket biztosító kuponokra is számíthatnak. Az ÉLET ERŐ EXPO főnyereménye például 2 db, két fő részére szóló wellness hétvége voucher a Zala Springs Golf Resort felajánlásával, melyek az esemény zárónapján, június 9-én kerülnek kisorsolásra.

ÉLET ERŐ EXPO – online kiállítás az egészségről

www.eleteroexpo.hu

2022. május 19. – június 9.

Forrás: Élet Erő Expo